Ο Tom Cruise φορά μάσκα και στηρίζει το Tenet

Το βίντεο που ανήρτησε ο ηθοποιός μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα.

Γράφει: Esquire Editors 27 Αυγούστου 2020

Ο Τομ Κρουζ εθεάθη να παρακολουθεί τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, Tenet, σε κινηματογράφο στο Λονδίνο. Φυσικά ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε μάσκα, ωστόσο κάποιοι τυχεροί θαυμαστές τον αναγνώρισαν.

"Σπουδαία ταινία. Σπουδαίος κινηματογράφος. Τη λάτρεψα", έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, που συνόδευσε το ακόλουθο βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο βίντεο ο ηθοποιός εμφανίζεται να πηγαίνει με ταξί στον κινηματογράφο, να περνά από γνωστά αξιοθέατο του Λονδίνου, να χαιρετά μέσα από το παράθυρο θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν και να αναρωτιέται: "Πώς συμβαίνει αυτό; Φοράω μάσκα".

Οι θαυμαστές εξέφρασαν ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σταρ στον κινηματογράφο.

Ο Τομ Κρουζ δέχθηκε και να φωτογραφηθεί με θεατές, πάντα με τη μάσκα και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό.

Πριν από την αναχώρηση από τον κινηματογράφο ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας Mission Impossible, είπε στους θεατές: "Είναι υπέροχα να επιστρέφουμε σε κινηματογραφική αίθουσα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης