Ο Will Smith νοικιάζει την έπαυλη του "Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ" στο Airbnb

Μπελ Αιρbnb δηλαδή.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 15 Σεπτεμβρίου 2020

Marketing. Πραγματικό marketing. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την ενέργεια του Will Smith να γνωστοποιήσει πως η περίφημη έπαυλη από τη σειρά "Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" διατίθεται προς ενοικίαση στο Airbnb; Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της επετείου των 30 ετών της σειράς (το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1990), με τον 51χρονο Αμερικανό ηθοποιό να συνεργάζεται με τους τωρινούς ιδιοκτήτες του κτιρίου και μαζί να δίνουν την ευκαιρία σε κάποιον να περάσει μερικά βράδια στο δημοφιλές τηλεοπτικό σπίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Η περίφημη έπαυλη εμφανιζόταν στους τίτλους αρχής του The Fresh Prince of Bel-Air και ξεχώριζε για το τεράστιο μέγεθός της και τους χαρακτηριστικούς κίονές της - αν και οι σκηνές εσωτερικού χώρου.

Η έπαυλη είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο από τις 29 Σεπτεμβρίου στην τιμή των $30/διανυκτέρευση (για πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες), σε μία πτέρυγα που περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο και μπάνιο, poolside lounge area και μία κομψή τραπεζαρία.

Ο Will Smith νοικιάζει την έπαυλη του "Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ" στο Airbnb
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛ ΑΙΡ AIRBNB 1

Την ίδια στιγμή θα υπάρχει πρόσβαση σε κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που ενισχύουν την εμπειρία, ακριβώς όπως θα γινόταν αν κάποιος έπαιζε στη σειρά: Ο επισκέπτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι Air Jordans και να παίξει μπάσκετ και να κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα από την πισίνα, μαζί με αρκετές ακόμη επιλογές. 

Στη γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης σπιτιών αναφέρεται ακόμη ότι το σπίτι πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές κατά του Covid-19.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν Φρανσίσκο όπως Blade Runner 2049

Το viral video που θυμίζει Αποκάλυψη.

Το γυμνό του Chris Evans εναντίον του Donald Trump

Ο Captain America παραδίδει μαθήματα διαδικτυακού marketing μετά το ατύχημά του στο Instagram.