Ο Kit Harington δεν θέλει πια ρόλους σαν τον Jon Snow

Ελπίζει ότι οι χαρακτήρες που θα υποδυθεί στο μέλλον θα είναι λιγότερο ηρωικοί.

Γράφει: Esquire Editors 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κιτ Χάρινγκτον λέει ότι δεν θέλει να υποδύεται συναισθηματικά καταπιεσμένους, "σιωπηλούς" άντρες στο μέλλον. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στη δημοφιλή σειρά "Game of Thrones" έχει αναφερθεί παλιότερα στην έννοια του "κληρονομικού ανδρικού τραύματος" και πώς εμποδίζει τους άντρες να είναι ειλικρινείς για τα συναισθήματά τους.

"Αισθάνομαι ότι οι άνδρες συναισθηματικά έχουν ένα πρόβλημα, ένα μπλοκάρισμα και ότι αυτή η εμπλοκή προήλθε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μεταβιβάστηκε από τον παππού στον πατέρα στον γιο" δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα "The Telegraph". "Δεν μιλάμε για το πώς αισθανόμαστε γιατί δείχνει αδυναμία, γιατί δεν είναι αντρικό" πρόσθεσε.

Αφού υποδύθηκε τον Τζον μέλος της Νυχτερινής Φρουράς στη σειρά φαντασίας του HBO για οκτώ χρόνια, ο 33χρονος είπε ότι ελπίζει ότι οι χαρακτήρες που θα υποδυθεί στο μέλλον θα είναι λιγότερο ηρωικοί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Έχοντας ενσαρκώσει έναν άνδρα που ήταν σιωπηλός, που ήταν ηρωικός, νιώθω ότι για να προχωρήσω μπροστά, αυτός είναι ένας ρόλος που δεν θέλω να υποδυθώ άλλο" είπε. "Δεν είναι αρσενικός ο ρόλος που ο κόσμος χρειάζεται να δει περισσότερο" τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε επίσης ότι μεγάλωσε με "ρευστή ταυτότητα φύλου", με τη μητέρα του να τον ενθαρρύνει να παίζει με άλλα παιχνίδια από αυτά που διατίθενται στο εμπόριο για αγόρια. "Ζήτησα τον Mighty Max και μου αγόρασε την Polly Pocket. Ζήτησα τον Action Man και πήρα μία κούκλα" εξήγησε.


Ο Άγγλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς Criminal που είναι διαθέσιμη στο Netflix.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ