Η δικαστική διαμάχη των Pitt-Jolie για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η δίκη ξεκινά σε λίγες μέρες και ο ηθοποιός προέβη σε μια κίνηση έκπληξη.

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2020

Ανακωχή τέλος για το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί. Σε λίγες μέρες ξεκινά ο νέος γύρος δικαστικής αντιπαράθεσης του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών του και ο Πιτ φαίνεται πως έκανε μια κίνηση ματ με μάρτυρα - έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ σκοπεύει να καλέσει στη δίκη την συμπρωταγωνίστρια της Αντζελίνας Τζολί στην ταινία "Το κορίτσι που άφησα πίσω (Girl, Interrupted)" για να καταθέσει στην επερχόμενη δίκη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. 

Η λίστα μαρτύρων του Μπραντ Πιτ κατατέθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει έναν θεραπευτή, έναν φύλακα και πολλούς ψυχολόγους, σύμφωνα με το Us Weekly. 

Μεταξύ αυτών και την ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζίλιαν Αρμενάντε, που έπαιξε στην ταινία Girl, Interrupted μαζί με την Τζολί. 

Η Τζολί πρωταγωνίστησε μαζί με την Αρμενάντη και τη Γουινόνα Ράιντερ στην ταινία του 1999, με θέμα μια διαταραγμένη νεαρή γυναίκα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Η Τζολί κέρδισε Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου και Χρυσή Σφαίρα για τη ερμηνεία της στη συγκεκριμένη ταινία. 

Η Τζολί συνεργάστηκε με την Τζίλιαν Αρμενάντε και στην ταινία του 2007 A Mighty Heart.

Ο λόγος που ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να καλέσει τη συγκεκριμένη ηθοποιό στο δικαστήριο παραμένει μυστήριο, και η πλευρά του ηθοποιού δεν απάντησε σε ερώτηση της Daily Mail. 

Η δίκη ξεκινά με καταθέσεις και ντοκουμέντα

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Μπραντ Πιτ θα καταθέσει στη δίκη, και θα ζητήσει την κατ' αντιπαράσταση εξέταση της Τζολί. 

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Us Weekly.

Η μάχη της επιμέλειας

Το πρώην ισχυρό ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια δύσκολη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών του από τον χωρισμό του το 2016.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους πρώην συζύγους που έχουν έξι παιδιά (τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα) έχουν επιδεινωθεί σε σημείο να έχουν διακόψει κάθε σχέση και οι εντάσεις ανάμεσά τους έχουν κλιμακωθεί.

Όπως αναφέρουν πηγές από την οικογένεια, το ζευγάρι φέρεται να διαφωνεί κυρίως για τον χρόνο που θα περνά ο καθένας από τους δύο γονείς με τα ανήλικα παιδιά τους Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne. O μεγαλύτερος σε ηλικία Μάντοξ είναι ήδη 19 ετών και επιλέγει μόνος του το χρονοδιάγραμμα του σε σχέση με τους γονείς του και έχει επιλέξει να μην έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα του.

Ο Μπραντ Πιτ διεκδικεί την κατά 50% επιμέλεια των παιδιών του ενώ η Τζολί είναι αμετακίνητη στην άρνησή της καθώς θέλει να έχει η ίδια την αποκλειστική επιμέλεια.

Η πηγή ανέφερε ακόμα ότι η Τζολί είναι πρόθυμη να υποχωρήσει στο θέμα της επιμέλειας, μόνο αν ο Πιτ πάρει πίσω τον όρο διαζυγίου που επιβάλλει στα παιδιά να έχουν ως βάση τους το Λος Άντζελες όπου ζει ο πατέρας τους, στον οποίο η Αντζελίνα ήταν πάντα αντίθετη. 

Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, η Τζολί θα ήθελε να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ζήσει εκεί μαζί με τα παιδιά της. 

Ωστόσο, ο αυστηρός όρος του Πιτ να βρίσκονται τα παιδιά κοντά στον τρόπο κατοικίας του πατέρα τους έχει εγκλωβίσει τη βραβευμένη ηθοποιό, η οποία δεν θέλει πια να ζει στο Λος Άντζελες καθώς αυτός ο τρόπος ζωής δεν της ταιριάζει, και δεν τον θεωρεί κατάλληλο για τα παιδιά της.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης