Το εξώφυλλο του New Yorker για τη ζωή στην καραντίνα

Η μοναξιά και οι σχέσεις μέσα στον κορονοϊό και οι νέες συνήθειες σε ένα συναρπαστικό σχέδιο στο εξώφυλλο του έγκριτου περιοδικού.

Γράφει: Esquire Editors 01 Δεκεμβρίου 2020

Tη μοναξιά και τις σχέσεις μέσα στους περίεργους καιρούς της πανδημίας του κορονοϊούπεριγράφει ο εικονογράφος του περιοδικού New Yorker, Adrian Tomine.

Ο Τομίν σαν έξυπνος παρατηρητής της εποχής και των φαινομένων της, καταγράφει την σύγχρονη πραγματικότητα που είναι ζοφερή με ένα απαλό σκίτσο και με πολύ χιούμορ.

Ο κόσμος παρατηρεί ο Τομίν αναζητά όλο και περισσότερο την ψηφιακή αγάπη, ζει σε μεγαλύτερη απομόνωση και ξεχνάει ακόμα και τι ρούχα έχει στη ντουλάπα του.

Ένα εξώφυλλο για τη ζωή στην καραντίνα

Love Life είναι ο τίτλος του εξωφύλλου με μια κοπέλα που πίνει ένα μαρτίνι με τον διαδικτυακό φίλο της ενώ γύρω της το περιβάλλον είναι σαν σκηνικό οικιακού πολέμου.

Τα οικόσιτα, χαρτιά υγείας, σημειωματάρια, κουτιά από κινέζικο, συσκευασίες καφέ, γάντια, απολυμαντικά, ένα σύγχρονο σκηνικό της πραγματικότητάς μας μέσα στον κορονοϊό.

Ο Τομίν λέει ότι σπάνια απεικονίζεται ένα ακατάστατο δωμάτιο, και το έκανε επειδή έχει εμμονή στην λεπτομερή απεικόνιση των αντικειμένων την εποχή της πανδημίας.

Όσο για το φως, ο εικονογράφος λέει ότι πολλοί ζουν και δουλεύουν σε ένα σκοτεινό περιβάλλον ενώ λαχταρούν το φυσικό φως. Ο ίδιος επηρεάστηκε από το φως στα έργα του Έντουαρντ Χόπερ που λούζουν τα μοναχικά δωμάτια των πρωταγωνιστών του.

Το εξώφυλλο του New Yorker για τη ζωή στην καραντίνα

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία