Η περιπέτεια υγείας του George Clooney

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο στομάχι λόγω της απώλειας 13 κιλών για τις ανάγκες του νέου κινηματογραφικού του ρόλου.

Γράφει: Esquire Editors 10 Δεκεμβρίου 2020

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ πριν από λίγους μήνες, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του. Όπως μεταδίδουν τα αμειρκανικά ΜΜΕ, ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας "The Midnight Sky" και αυτό δεν του βγήκε σε καλό.

Συγκεκριμένα ο Κλούνεϊ νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα αφού έχασε περίπου 13 κιλά για την επερχόμενη ταινία του σύμφωνα με την Mirror. Ο 59χρονος ηθοποίος έχασε το βάρος για τον ρόλο του στην ταινία ως αστρονόμος που επιβιώνει από μια "αποκαλυψη".

Ωστόσο, τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους στο στομάχι και τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για την ανάρρωσή του.

Ο Κλούνεϊ δήλωσε σε δημοσίευμα:

"Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου".

"Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να βελτιωθεί η υγεία μου και ως σκηνοθέτης, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεται ενέργεια. Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε με τον χαρακτήρα μου".

Έπρεπε επίσης να αφήσει γένια για τον ρόλο, κάτι που δεν άρεσε στη σύζυγό του .

"Μεγάλωσα αρκετά τα γένια μου και ο γιος μου το λάτρεψε γιατί μπορούσε να κρύψει πράγματα μέσα, κάτι που δεν ήξερα μέχρι που πήγα στη δουλειά και κάποιος μου είπε έχεις ένα γλειφιτζούρι κολλημένο στα γένια σου" είπε ο ηθοποιός.

The Midnight Sky

Ο 59χρονος ηθοποιός έχασε πολλά κιλά για τις ανάγκες του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix, όπου υποδύεται τον ρόλο ενός αστρονόμου που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

Ωστόσο, παραλίγο να καταστρέψει την υγεία του, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.

Πλέον ο ηθοποιός είναι καλά και φυσικά προσέχει την υγεία του περισσότερο.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.