Τα posts με τα περισσότερα retweets για το 2020

Στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται δύο θάνατοι διασήμων που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για να αποχαιρετήσουμε μία πραγματικά πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για τον πλανήτη. Το 2020 σε λίγες εβδομάδες θα αποτελεί παρελθόν με την ελπίδα ότι το 2021 θα φέρει ελπίδα για καλύτερες ημέρες, χωρίς κορονοιό, πανδημία και καραντίνα. Οι καθιερωμένοι απολογισμοί έχουν λοιπόν ξεκινήσει και το Twitter πραγματοποίησε τον δικό του, γνωστοποιώντας το post με τα περισσότερα retweets και likes στην πλατφόρμα για φέτος. 

Τα posts με τα περισσότερα retweets και likes το 2020

Πρόκειται για το τελευταίο tweet από τον λογαριασμό του Chadwick Boseman, στο οποίο ανακοινώθηκε ο τραγικός θάνατός του. Ο ηθοποιός, που έγραψε ιστορία ως ο κινηματογραφικός Black Panther (Μαύρος Πάνθηρας) στο λευκό σουπερηρωικό σύμπαν, έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο χτυπημένος από τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Το αμέσως επόμενο πιο retweed post ήταν η ανακοίνωση του θανάτου του Kobe Bryant, που σκοτώθηκε τον Ιανουάριο μαζί με την 13χρονη κόρη του Gianna, μετά τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια.

Ακολουθούν τα παρακάτω posts: 

Τα πιο tweeted πρόσωπα το 2020

Στην πρώτη θέση συναντάμε τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ενώ στην δέκατη την μοναδική γυναίκα στη λίστα, την εκλεγμένη αντιπρόεδρο και δεξί χέρι του Joe Biden, Kamala Harris

  1. Donald Trump
  2. Joe Biden
  3. George Floyd
  4. Kobe Bryant
  5. Barack Obama
  6. Bts
  7. Narendra Modi
  8. Kanye West
  9. Elon Musk
  10. Kamala Harris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης