Η μυστική διαθήκη του Larry King δεν περιλαμβάνει τη γυναίκα του

Η συνέχεια, φυσικά, στα δικαστήρια.

Γράφει: Esquire Editors 17 Φεβρουαρίου 2021

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την χήρα του διάσημου δημοσιογράφου Λάρι Κινγκ μετά τον θάνατό του, όταν έμαθε ότι είχε κάνει μια χειρόγραφη τροπολογία στη διαθήκη του, με την οποία την αποκλείει από κάθε δικαίωμα στην μεγάλη περιουσία του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, ο θρυλικός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ έκανε τη συγκεκριμένη τροπολογία στη διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου 2019, ορίζοντας την ισότιμη κατανομή της περιουσίας του ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του σε περίπτωση θανάτου του, αποκλείοντας εντελώς την τελευταία σύζυγό του.

Στα δικαστήρια για ένα κομμάτι της περιουσίας του

Η επικαιροποιημένη διαθήκη που άλλαξε τα σχέδια της χήρας και έβδομης συζύγου του Κινγκ, γράφτηκε δύο μήνες αφού ο θρυλικός δημοσιογράφος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από αυτήν.

Ωστόσο, το διαζύγιό τους δεν είχε οριστικοποιηθεί πριν τον θάνατό του, οπότε η Σον πιστεύει ότι και εκείνη δικαιούνται ένα ποσό από την περιουσία του. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Κινγκ ενδεχομένως να δέχτηκε πιέσεις για να προχωρήσει στην εν λόγω αλλαγή στη διαθήκη του και είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να πάρει αυτό που της αντιστοιχεί.

Η μυστική διαθήκη του Larry King δεν περιλαμβάνει τη γυναίκα τουGetty Images

Όπως ισχυρίζεται η έβδομη σύζυγος του Κινγκ, οι δυο τους είχαν φτιάξει μαζί ένα "οικογενειακό σχέδιο για την περιουσία τους"το 2015. Τώρα, λοιπόν είναι έτοιμη να προχωρήσει νομικά για να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει, όπως δήλωσε η ίδια στο Page Six.

Η προβληματική διαθήκη του Λάρι Κινγκ

Η κληρονομιά του Λάρι Κινγκ ήταν έτσι κι αλλιώς προβληματική δεδομένου ότι τα δύο από τα πέντε παιδιά του πέθαναν το 2020 σε διάστημα 23 ημερών οπότε ο διαχωρισμός της περιουσίας περιπλέκεται.

Ένας ακόμα λόγος που περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός ότι το διαζύγιο με την Σον δεν είχε οριστικοποιηθεί μέχρι τον θάνατό του.

Το ζευγάρι – που ήταν παντρεμένο για 22 χρόνια, ο μεγαλύτερος από τους 8 γάμους του Λάρι Κινγκ – υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, αλλά δεν είχε ακόμη διευθετηθεί στο δικαστήριο.

Η Σον ισχυρίστηκε μιλώντας στο Page Six πως είχε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, παρά την αίτηση διαζυγίου, και μιλούσαν μεταξύ τους κάθε μέρα.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης