Το τέλος εποχής της Ellen DeGeneres δεν στενοχώρησε κανέναν

Η viral συνέντευξη στο show της που είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

HΈλεν ΝτεΤζένερις, όπως ανακοίνωσε χθες, έπειτα από 19 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, σταματάει το πετυχημένο της talk show, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια. Θα κάτσει σπίτι της με τη σύζυγό της; Θα συνεχίσει από κάποιο άλλο πόστο ή θα τη δούμε σε νέα εκπομπή σε κάποιο άλλο δίκτυο; Σημασία έχει ότι μόλις γράφτηκε το τέλος μίας εποχής, η οποία έμελλε λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, να αμαυρωθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Την είπαν τοξική, κακιά και προσβλητική. Δεκάδες πρώην συνεργάτες της έχουν κατά καιρούς δηλώσει ότι η συνεργασία τους με τη διάσημη παρουσιάστρια ήταν μαρτυρική, ενώ κάθε τόσο βγαίνουν στην επιφάνεια περιστατικά με πρωταγωνίστρια την Έλεν, ή σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν, που μάλλον θα ήθελε να ξεχάσει.

Ένα από αυτά τα περιστατικά είναι και η viral συνέντευξη της Ντακότα Τζόνσον, η οποία από χθες κάνει και πάλι τον γύρο του διαδικτύου. Ήταν το 2019, όταν η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του σόου της Έλεν, για μία ανώδυνη, όπως πίστευε συνέντευξη, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως θα περιμέναμε.

"Γιατί δεν με κάλεσες στα γενέθλιά σου;" είπε η Έλεν στη Ντακότα για να λάβει την απάντηση της ηθοποιού: "Αυτό Έλεν δεν είναι αλήθεια γιατί ήσουν καλεσμένη. Απλά δεν εμφανίστηκες ποτέ. Βασικά σε κάλεσα έπειτα από το θέμα που δημιούργησες για τα περσινά μου γενέθλια. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι ήθελες να έρθεις. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα καν αν με συμπαθείς", απάντησε ενοχλημένη η Τζόνσον. "Φυσικά και σε συμπαθώ, σε έχω καλέσει τόσες φορές. Μάλιστα τώρα θυμήθηκα ότι όντως είχα πρόσκληση αλλά είχα κάτι και δεν μπορούσα να έρθω. Μάλλον ήμουν στο Μαλιμπού και μου έπεφτε μακριά", απάντησε με ειρωνεία η Έλεν.

Από χθες λοιπόν, στην Αμερική γιορτάζουν την "Εθνική Μέρα της Ντακότα" η οποία αποκάλεσε ψεύτρα την ΝτεΤζένερις και μάλιστα στην ίδια της την εκπομπή! Άραγε θα λείψει σε κανέναν από την τηλεόραση; Θα δείξει.

Από: Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear