Οι απροσδόκητοι συνδυασμοί που θα αλλάξουν τη ζωή σου

Δεν θα πίστευες ποτέ ότι δουλεύουν μαζί. Κι όμως.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιουνίου 2021

Όπως πιθανότατα έχεις ακούσει αρκετές φορές κατά το πρόσφατο ή μακρινό παρελθόν, στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο το μαύρο και άσπρο. Υπάρχουν πολλά ακόμη χρώματα που συχνά μπορούν να δώσουν άλλο ενδιαφέρον στην καθημερινότητα και τις αγαπημένες σου συνήθειες. Η συγκίνηση που μπορεί να προσφέρει η διαφορετικότητα αλλά και η χαρά μίας νέας ανακάλυψης είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.

Δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάμε. Μιλάμε για τις επιλογές και τους περίεργους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, αν σκεφτείς έξω από τα τετριμμένα και τα στερεότυπα, όπως και η καμπάνια &more powered by glo™.Δες μερικούς απροσδόκητους συνδυασμούς για τη ζωή του σύγχρονου άντρα &more, που ποτέ δεν πίστευες ότι μπορεί να δουλέψουν μαζί και θα σε κάνουν να πεις και εσύ #BreakBinary. Και τα ξαναλέμε.

Πατάτες τηγανητές με παγωτό

Ο συνδυασμός αλμυρού-γλυκού είναι κάτι που βλέπουμε σε πολλά πιάτα, συνταγές και εδέσματα γενικότερα. Αλλά να το πλαισιώσεις ένα πιάτο φρεσκοτηγανισμένων πατατών με ένα (ή και περισσότερα) scoops παγωτού είναι κάτι που πιθανότατα δεν είχε περάσει από το μυαλό σου. Πριν το κρίνεις, δοκίμασέ το. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Ουίσκι και πράσινο τσάι

Τα highballs με αλκοολική βάση το ουίσκι κερδίζουν όλο και περισσότερους fans τα τελευταία χρόνια, για όλους τους σωστούς λόγους. Οι περισσότεροι προτιμούν τον κλασικότερο συνδυασμό (ουίσκι+σόδα) ή έναν από τους πιο νόστιμους (ουίσκι+ginger ale). Κάνε τη διαφορά, παντρεύοντας το ουίσκι με το πράσινο τσάι και θα καταλάβεις γιατί στο προτείνουμε.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης