Η άγρια, στην κυριολεξία, παιδική ηλικία της Melanie Grifith

Μεγάλωσε ανάμεσα σε λιοντάρια, τίγρεις και ελέφαντες.

Γράφει: Esquire Editors 23 Ιουλίου 2021

Υπήρξε για χρόνια σύζυγος του Antonio Banderas δημιουργώντας ένα από τα πιο σέξι και εμβληματικά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η Melanie Griffith με το εντυπωσιακό κορμί και τα φιλήδονα χείλη, μπορεί να αμφισβητήθηκε αρκετές φορές ως προς την υποκριτική της, αλλά η εμφάνισή της σε έκανε να ξεχνάς οτιδήποτε άλλο.

"Έχω μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες" έλεγε στο "Working Girl" στην ταινία που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο με συμπρωταγωνιστή τον Harrison Ford. Όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή ψηλή γυναίκα που ήρθε στο Χόλιγουντ για να μείνει, ενώ παράλληλα άρχισαν να ξεκοκαλίζουν το παρελθόν της. Παρελθόν το οποίο αν χαρακτήριζε κανείς… ανορθόδοξο, ίσως να μην ήταν υπερβολικός.

Όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή ψηλή γυναίκα που ήρθε στο Χόλιγουντ για να μείνει, ενώ παράλληλα άρχισαν να ξεκοκαλίζουν το παρελθόν της. Παρελθόν το οποίο αν χαρακτήριζε κανείς… ανορθόδοξο, ίσως να μην ήταν υπερβολικός.

O ανορθόδοξος τρόπος ανατροφής

Μητέρα της η επίσης ηθοποιός και μούσα του Χίτσκοκ, Τίπι Χέντρεν, η οποία πρωταγωνίστησε στο εμβληματικό "Τα Πουλιά" μία από τις πιο κλασικές και ίσως καλτ ταινίες τρόμου. Το γεγονός και μόνο ότι μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια, ίσως να ήταν αρκετό για μία ιδιαίτερη παιδική ηλικία. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό, μιας και μετά τον χωρισμό της Χέντρεν με τον πατέρα της Μelanie, Πήτερ Γκρίφιν, μάνα και κόρη μετακομίζουν από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες. Η Melanie ήταν μόλις 4 ετών. Εκεί λοιπόν τους δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουν το σπιτικό που πάντα ονειρεύονταν: Με λιοντάρια, τίγρεις και ελέφαντες.

Οι δύο γυναίκες ζούσαν σε μία τεράστια έκταση, στην οποία φιλοξενούσαν άγρια ζώα, με τα οποία είχαν καθημερινή επαφή. Η ίδια η Melanie Griffith δημοσίευσε πριν από λίγα χρόνια αρκετές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να κάνει γνωστή στον κόσμο την "ιδιαίτερη" παιδική της ηλικία!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου