Κάτι τρέχει με τον George Clooney και τον Brad Pitt

Το πιο απολαυστικό βίντεο που έχουμε δει τελευταία.

Γράφει: Esquire Editors 14 Αυγούστου 2021

Ο George Clooney είναι απολαυστικός σε ό,τι κάνει, καθώς συνδυάζει το cool στοιχείο με το έξυπνο χιούμορ. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από ένα νέο διαφημιστικό σποτ με τίτλο "George Clooney: World’s Worst Pandemic Roommate" ("George Clooney: Ο χειρότερος συγκάτοικος στην πανδημία παγκοσμίως"), που δημιουργήθηκε για να προωθήσει έναν διαγωνισμό, με έπαθλο για τον μεγάλο νικητή ένα ταξίδι στη Λίμνη Κόσμο και γνωριμία με τον George Clooney, την Amal Alamuddin και τα δίδυμα. Σκοπός του διαγωνισμού, να ενισχύσει το ίδρυμα "Clooney Foundation for Justice".

Αυτό το βίντεο, στην πραγματικότητα, εξελίχθηκε σε μία κωμωδία μικρού μήκους. Το σενάριο; Ένας άντρας της διπλανής πόρτας βρίσκεται, στην πανδημία, να συγκατοικεί με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου, αλλά ό,τι αρχίζει ως όνειρο εξελίσσεται σε εφιάλτη. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.