Τίποτα δεν σταματά τον Jeff Bridges

Συγκλονίζει ο Dude μιλώντας για τον κορονοϊό, ο οποίος έκανε τον καρκίνο του να μοιάζει με παιχνιδάκι.

Γράφει: Esquire Editors 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jeff Bridges θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του. Ο 71χρονος ηθοποιός, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο, νόσησε και με κορονοϊό και όσα έγραψε στο blog του προκαλούν σοκ.

"Έκανε τον καρκίνο του να μοιάζει με παιχνιδάκι"

Ο ίδιος και η σύζυγός του κόλλησαν κορονοϊό, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε εβδομάδες, αν και εμβολιασμένος, αφού το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν καταβεβλημένο από τις χημειοθεραπείες. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο δύσκολη είναι η νόσηση με κορονοϊό, δήλωσε ότι ο κορονοϊός "έκανε τον καρκίνο του να μοιάζει με παιχνιδάκι".

"Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση - ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου" έγραψε στην ιστοσελίδα του ο ηθοποιός που πέρυσι τον Οκτώβριο διαγνώστηκε με λέμφωμα. "Ο κορωνοϊός με διέλυσε για τα καλά, αλλά εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα" ανέφερε, τονίζοντας ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει είδε τόσο "γρήγορη βελτίωση".

"Ο λόγος που κράτησε τόσο πολύ η μάχη με τον κορονοϊό είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι αποδυναμωμένο από τις χημειοθεραπείες" έγραψε ο Bridges.

Τίποτα δεν σταματά τον Jeff Bridges

Πέρασε πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπου είχε "στιγμές αφόρητου πόνου" όπου φώναζε απελπισμένα "καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας" νιώθοντας πως "πλησιάζει στις πύλες του παραδείσου".

Και έγραψε ότι "η εμπειρία με τον Covid έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι (My dance with covid makes my cancer look like a piece of cake)". Με τη βοήθεια της θεραπείας, όπως παραδέχεται μάλιστα ο Bridges, κατάφερε τον μεγάλο στόχο του, να συνοδεύσει δηλαδή την κόρη του Χέιλι στο γάμο της, αλλά και να απολαύσει μαζί της "χωρίς οξυγόνο" ένα χορό, ως είθισται για μπαμπά και κόρη.

"Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μού έδωσε ένα πραγματικό δώρο - η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη είναι γύρω μας και διαθέσιμη κάθε στιγμή" ανέφερε ο Bridges που αστειεύτηκε πως "ο ήχος του οξυγόνου που του χορηγούνταν, του θύμιζε τον Νταρθ Βέιντερ".

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.