Τι συμβαίνει επιτέλους με τη Jennifer Aniston και τον David Schwimmer;

Οι φήμες οργιάζουν και η Rachel αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Ross.

Γράφει: Esquire Editors 24 Σεπτεμβρίου 2021

Οι φαν της σειράς Friends αφού κατάφεραν να "αποκτήσουν" το πολυαναμενόμενο reunion επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, ευχήθηκαν και για κάτι ακόμα. Η Jennifer Aniston με τον David Schwimmer να βρουν επιτέλους το happy ending ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι φήμες

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου αποκαλύφθηκε πως οι δύο ηθοποιοί είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο στους πρώτους κύκλους της σειράς. Και μπορεί αυτό που ένιωσαν να ήταν πολύ δυνατό, όμως ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους. Τουλάχιστον έτσι δήλωσαν. Ύστερα, λοιπόν, από την αποκάλυψη-βόμβα που έκανε τους θαυμαστές να βλέπουν τους ηθοποιούς ως τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεταξύ τους σχέση.

Πηγές ανέφεραν πως οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά και πως έδωσαν μία ευκαιρία στον έρωτα, τώρα που και οι δυο δεν βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, γεγονός που τους είχε αποτρέψει στο παρελθόν. Προς απογοήτευση όλων, ο David Schwimmer λίγες ημέρες μετά από την κυκλοφορία της είδησης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αρνούμενος τις φήμες. 

H συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης