Ο Tom Hanks δεν θέλει να πάει στο διάστημα

Εσύ θα πλήρωνες 28 εκατομμύρια δολάρια για μία βόλτα 18 λεπτών;

Γράφει: Esquire Editors 06 Νοεμβρίου 2021

Πάρα τις αντιδράσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τα 'ταξιδάκια' των δισεκατομμυριούχων στο διάστημα, η Blue Origin συνεχίζει απτόητη να κόβει εισιτήρια εκατομμυρίων για την πολυπόθητη βόλτα εκτός Γης. Βέβαια, ο Jeff Bezos, που μέχρι πρότινος δεν είχε λάβει αρνητική απάντηση από τους 'τυχερούς' που προθυμοποιήθηκαν να εξασφαλίσουν μια θέση για την επόμενη πτήση με πύραυλο, έπεσε πάνω στον Tom Hanks, ο οποίος του χάλασε το όνειρο. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η πρόταση του μεγιστάνα επιχειρηματία για τον προφανή λόγο ότι θα πρέπει να πληρώσει και μάλιστα πολλά.

28 εκατομ. δολάρια για 18 λεπτά;

Ο 65χρόνος star βρέθηκε καλεσμένος στο talk show του Jimmy Kimmel και παραδέχτηκε πως ο Jeff Bezos του έκανε την εν λόγω προσφορά, την οποία σαφώς και δεν αποδέχτηκε, όχι επειδή είναι τσιγκούνης, απλά θεωρεί λογικό να μην ξοδέψει 28 εκατομμύρια δολάρια για μια προσομοίωση μόλις 18 λεπτών. 'Είμαι καλά Jimmy, είμαι καλά. Δεν πληρώνω. Κρατάει πόσο, 12 λεπτά; Αυτό είναι; Οκ, μπορούμε να το κάνουμε από τις θέσεις μας εδώ' είπε ο ηθοποιός και ξεκίνησε να κουνιέται με χιουμοριστική διάθεση στην θέση σου, σαν να βρίσκεται μέσα στο διαστημόπλοιο.

Το τζάμπα είναι πάντα πιο γλυκό

'Δεν χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνω αυτό', συνέχισε με το ίδιο χιουμοριστικό ύφος. Ο ηθοποιός τελικά δήλωσε πως ίσως να δοκίμαζε την διαστημική βόλτα μόνο σε περίπτωση που δεν θα έπρεπε να πληρώσει για αυτή. 'Θα το έκανα έτσι, απλά για να ζήσω τη χαρά του να προσποιείσαι πως είσαι δισεκατομμυριούχος' σχολίασε χαρακτηριστικά.

Από: Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος