Jayne Rivera, η influencer που τα έκανε όλα λάθος

Ή αλλιώς τι να μην κάνεις στην κηδεία του πατέρα σου.

Ο joeybtoonz είναι ένας youtuber που ασχολείται με την κριτική και την έκθεση του ναρκισσισμού των influencers στο πλαίσιο σοβαρών ζητημάτων όπως το Αφγανιστάν ή οι διαδηλώσεις του BlackLivesMatters. Η αποδοχή ή όχι της 'ιδιότητάς' του είναι μία άλλη κουβέντα. Στην προκειμένη περίπτωση, θα εστιάσουμε στο καλύτερο θέμα που σχολίασε μέχρι σήμερα, δηλαδή την ιστορία του τελευταίου του βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jayne Rivera. 

Μία ανάρτηση όλο λάθος

Στην προκειμένη περίπτωση, η Rivera του τράβηξε την προσοχή γιατί αποφάσισε να κάνει κανονική φωτογράφιση μπροστά από το ανοιχτό (!) φέρετρο του νεκρού πατέρα της και να την ποστάρει στο Instagram. Και μόνο στη σκέψη ότι είχε την ψυχραιμία να φτιάξει μία συλλογή από διάφορες λήψεις -σίγουρα υπήρξαν πολλές περισσότερες προσπάθειες από αυτές που δημοσιεύτηκαν- πραγματικά ανατριχιάζουμε.

"Πεταλούδα, πέτα μακριά. RIP, μπαμπά. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος. Έζησες μία καλή ζωή", έγραψε στη σχετική λεζάντα η Rivera. Το κερασάκι στην τούρτα στο μεταξύ, είναι ότι ο πατέρας της ήταν καλυμμένος με την αμερικανική σημαία ως βετεράνος του Αφγανιστάν. 

Η ανάρτηση της Rivera μετά από την κατακραυγή εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Λογικά ο σάλος που ακολούθησε ίσως της έγινε μάθημα και ενδεχομένως στο μέλλον να την κάνει περισσότερο αναγνωρίσιμη, αφού όλοι ξέρουμε τι λέγεται για τη δημοσιότητα ακόμα κι όταν είναι κακή. Μέχρι στιγμής πάντως, της κόστισε μία σειρά από επικρίσεις, όπως και το κλείσιμο του προφίλ της από το Instagram (αν και μάλλον έχει ήδη δημιουργήσει καινούριο), ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραβιάσει κανέναν κανόνα. Για την ακρίβεια, σε συνέντευξή της στο NBC 6, δήλωσε: "Δε νομίζω ότι ήταν ακατάλληλο", υπενθυμίζοντας ότι ο πατέρας της ήξερε τι έκανε και ότι δεν ήταν περίεργο να εμφανιστεί μαζί του έστω και σε αυτήν την κατάσταση. 

Ποια είναι η Jayne Rivera

Η Jayne Rivera κατοικεί στο Μαϊάμι και είναι μόλις 20 ετών. Ασχολείται τόσο με το Instagram όσο και με το TikTok, ενώ επίσης έχει ενεργά προφίλ στο YouTube και στο OnlyFans.

Η ίδια δηλώνει fitness influencer, εμείς από την άλλη, μετά από όλα αυτά διατηρούμε τις αμφιβολίες μας.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σωστή προθέρμανση πριν από την προπόνηση υψηλής έντασης

Η καλή προθέρμανση βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού. Την κάνεις σωστά όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος