Ο Jeff Bezos, ο Leonardo DiCaprio και το αναπάντεχο 'beef'

Όλα γίνονται για τα μάτια μίας γυναίκας, για την ακρίβεια της συντρόφου του πρώτου.

Γράφει: Esquire Editors 13 Νοεμβρίου 2021

Ποιος είδε τον Jeff Bezos και δεν τον φοβήθηκε; Κανείς! Ούτε καν ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως οι "απειλές" του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, εύκολα μπορούν να πιάσουν τόπο, αν το θελήσει. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, από την στιγμή που ο Jeff Bezos γνώρισε στη σύντροφο του, Lauren Sánchez, τον γοητευτικό χολιγουντιανό ηθοποιό στο 10ο ετήσιο γκαλά του Μουσείου Τέχνης (LACMA) στο Λος Άντζελες, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

To περιστατικό

Ο φακός απαθανάτισε τη στιγμή της γνωριμίας, με τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Sánchez με τον DiCaprio σύντομα να γίνονται viral. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η σύντροφος του συνιδρυτή της Amazon κοιτάζει γοητευμένη τον διάσημο ηθοποιό, βγάζοντας σχεδόν καρδούλες από τα μάτια. Όσο και αν προσπάθησε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την συνάντηση αυτή, η ίδια "προδόθηκε" μέσα από την σχετική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας μάλιστα tag τον DiCaprio στο caption της δημοσίευσης. "Μία υπέροχη εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές πρωτοβουλίες του μουσείου, εκθέσεις και προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια με τους εκπληκτικούς οικοδεσπότες", έγραψε η Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.