Ο viral σωσίας του Lionel Messi στο Twitter

Είναι Βραζιλιάνος, δουλεύει στα KFC και μόλις παρέδωσε μαθήματα επιτυχημένου marketing.

Υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν Βραζιλιάνο που είναι φτυστός με έναν κορυφαίο Αργεντινό ποδοσφαιριστή; Ε λοιπόν, στην περίπτωση του Alexandro Pereira αυτό συμβαίνει αλλά για καλή του τύχη κατόρθωσε να γίνει viral για τους σωστούς λόγους.

Ο νεαρός Alexandro εργάζεται στη γνωστή αλυσίδα KFC και το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστός σε όλο το Twitter, όταν ένας συνάδελφός του ανέβασε μία φωτογραφία του, η οποία έγινε στη συνέχεια retweet από τον επίσημο ισπανόφωνο λογαριασμό του brand.

 

Στη συνέχεια, η εταιρεία αποφάσισε να τον αξιοποιήσει περαιτέρω, καθιστώντας τον το πρόσωπο της νέας της διαφημιστικής καμπάνιας, για την προώθηση του πιάτου 'La Chingona', μιας quesadilla με τηγανητό κοτόπουλο, τυρί τσένταρ, σάλτσα mayo-mex και Doritos. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, ο Alexandro Pereira μιμείται τον θρυλικό πανηγυρισμό με τη φανέλα, που ο Lionel Messi είχε κάνει ως παίκτης της Μπαρτσελόνα μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης