Πού βρίσκονται σήμερα οι κληρονόμοι της δυναστείας Gucci

Γράφει: Esquire Editors 06 Δεκεμβρίου 2021

Υπάρχει άραγε χειρότερα συναίσθημα από το να γνωρίζεις ότι η πολυαγαπημένη σου μητέρα βρίσκεται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του επίσης αγαπητού πατέρα σου; Ίσως και να υπάρχει. Όμως όταν η Αλεσάντρα και η Αλλέγκρα βρίσκονταν στην εφηβική ηλικία των 18 και 14 ετών αντίστοιχα, σίγουρα βίωσαν το πιο φρικτό συναίσθημα. Οι δύο κόρες και κληρονόμοι της οικογένειας Γκούτσι στερήθηκαν ουσιαστικά και τους δύο γονείς τους, αφού ο πατέρας τους Μαουρίτσιο Γκούτσι έπεσε νεκρός μπροστά στην είσοδο του γραφείου στο Μιλάνο το 1995, με την μητέρα τους Πατρίτσια Ρετζιάνι να οδηγείται 3 χρόνια αργότερα στην φυλακή ως ηθική αυτουργός της εγκληματικής αυτής πράξης.

Το οικογενειακό δράμα της δυναστείας των Γκούτσι έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ύστερα από περίπου δύο δεκαετίες, με την ταινία "House of Gucci", όπου περιγράφεται η ιστορία του ιταλικού οίκο μόδας, με την Lady Gaga και τον Άνταμ Ντράιβερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παρόλο που ο γάμος του Μαουρίτσιο με την Πατρίτσια κατέληξε σε τραγωδία, οι δύο τους έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά. Η νεαρή ηθοποιός Mia McGovern Zaini υποδύεται την 9χρονη Αλεσάντρα στην ταινία ενώ η αδερφή της φαίνεται να μη συμμετέχει στην ιστορία.

Τόσο η Αλεσάντρα, όσο και Αλλέγκρα δεν σταμάτησαν να βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους μετά την τραγική είδηση της δολοφονίας. Ακόμα και μετά τη σύλληψή της, τα δύο κορίτσια ήταν δίπλα της. Έφτασαν, μάλιστα να την υπερασπίζονται στη διάρκεια των πολυετών δικαστηρίων υποστηρίζοντας ότι "ένας όγκος στον εγκέφαλο της", ευθύνεται για την απόφασή της να χτυπήσει θανάσιμα τον Μαουρίτσιο. 

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης