
Όλα όσα έγιναν στο 2ο Live Shopping event από τον Tommy Hilfiger και το MissBloom.gr
Μία συναρπαστική εμπειρία με οικοδέσποινα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και guests τη Χαρά Παππά, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και τη fashion editor Γεωργία Παντελέ.
Ένα ακόμα συναρπαστικό, γεμάτο fun κι εκπλήξεις, Live Shopping Event, το 2ο που διοργανώνει ο καινοτόμος οίκος Tommy Hilfiger στη χώρα μας, σε συνεργασία με το MissBloom.gr, ολοκληρώθηκε. Και ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: το μέλλον του shopping είναι εδώ και η Tommy Hilfiger, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKK ΑΒΕΕ, έχει φροντίσει γι' αυτό.
Οικοδέσποινα του διαδραστικού digital event ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μοντέλο με διεθνή καριέρα και παρουσιάστρια του GΝΤΜ, που υποδέχτηκε σε μία ζεστή γωνία στα κεντρικά της Tommy Hilfiger, πρόσωπα δημοφιλή και ενεργά με τη μόδα, για να παρουσίασουν τις προτάσεις τους από τη Winter '21 Collection "The Explorer Club" της Tommy Hilfiger.
Η συνέχεια στο Missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Δείτε την τέλεια παραλία με άμμο στην Αττική
Η τέλεια αμμουδιά υπάρχει στην Αττική και μάλιστα απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και ηλιοβασίλεμα που θυμίζει νησί.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑν έχεις κινητό Android, μην χρησιμοποιείς αυτόν τον browser
Αυτός ο browser σε κινητό Android μπορεί να φαίνεται ακίνδυνος, αλλά συλλέγει τεράστιες ποσότητες προσωπικών δεδομένων. Δες πώς να προστατευτείς με εναλλακτικούς browsers.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΟι πιο ακριβοπληρωμένοι CEO στον χώρο του αυτοκινήτου-δείτε τις αποδοχές τους
Η λίστα με τις απολαβές των κορυφαίων CEO στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ενδεικτική των στρατηγικών κατευθύνσεων των εταιρειών.
Γιατί η δύναμη στους πήχεις σου είναι μυστικό μακροζωΐας
Η δύναμη της λαβής είναι βασικός δείκτης υγείας και μακροζωίας. Μάθε πώς με απλές ασκήσεις για τους πήχεις μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να μειώσεις κινδύνους.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςO Neymar κληρονόμησε 1 δισ. ευρώ από κάποιον Βραζιλιάνο που δεν είχε συναντήσει ποτέ
Ένας Βραζιλιάνος επιχειρηματίας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Neymar φαίνεται πως άφησε σε εκείνον την περιουσία του. Η κληρονομιά αγγίζει το 1 δισ. ευρώ.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΈχει φάει ξύλο και μαχαιριά, τον έχουν χτυπήσει αμάξι και λεωφορείο-ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραμένει ζωντανός
Για τους περισσότερους ηθοποιούς η δράση τελειώνει όταν κλείνουν οι κάμερες, για εκείνον όμως, συνεχίζεται και στην καθημερινότητά του. Κι ύστερα λένε για τις γάτες ότι είναι εφτάψυχες... Spoiler alert: Συμμετέχει στο cast του Wednesday.
Γραφει Νικη Κοντομηνα