O James Franco παραδέχτηκε τον εθισμό του στο σεξ

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν λάθος του να συνευρεθεί με μαθήτριές του.

Γράφει: Esquire Editors 24 Δεκεμβρίου 2021

Η ξαφνική αποχή του James Franco, τα τελευταία χρόνια, από την βιομηχανία του κινηματογράφου, σε συνδυασμό με τις καταγγελίες εις βάρος του, όπως ήταν φυσικό κίνησαν την περιέργεια να δοθούν απαντήσεις. Ο ηθοποιός, τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, μίλησε για πρώτη φορά σε μια podcast συνέντευξη, ομολογώντας τον εθισμό του στο σεξ καθώς επίσης και το "λάθος" του να συνευρεθεί ερωτικά με μαθήτριες της υποκριτικής σχολής που διατηρούσε.

Οι αποκαλύψεις

Το 2019, δύο πρώην φοιτήτριες υποκριτικής κατέθεσαν αγωγή κατά του Franco για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση, εκμετάλλευση και εξαναγκασμό. Τον περασμένο Ιούνιο, τα δικαστικά αρχεία έδειξαν ότι ο ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει 2,2 εκατομμύρια δολάρια. Η μήνυση ακολούθησε παρόμοιες κατηγορίες, οι οποίες είχαν ήδη δημοσιευτεί στον Τύπο το 2018. Ο ηθοποιός τότε είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς αυτούς, όμως όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του στο τελευταίο επεισόδιο του "The Jess Cagle Show" μάλλον τελικά ήταν αληθινοί. "Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας μου, κοιμήθηκα με μαθήτριές μου και αυτό ήταν λάθος" είπε στην αρχή ο ηθοποιός, τονίζοντας στην συνέχεια πως δεν ίδρυσε την σχολή προκειμένου να προσελκύει μαθητές για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης