Η Elizabeth Hurley και ένα ακόμη viral post

Όταν έξω κάνει ᾽Ελπίς᾽, στο Instagram υπάρχει η Elizabeth Hurley.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 26 Ιανουαρίου 2022

Παρότι τραυματισμένη -υποφέρει από τον ταλαιπωρημένο της αστράγαλο- η Elizabeth Hurley δεν έχει σκοπό να αφήσει παραπονεμένους τους 2,2 εκατ. ακόλουθούς της χωρίς δημοσιεύσεις φωτογραφιών με μπικίνι στο Instagram. H 56χρονη ηθοποιός, μοντέλο και δημιουργός της σειράς μαγιό Elizabeth Hurley Beach αντιμετωπίζει διάφορα θέματα από τον Δεκέμβριο εξαιτίας του εν λόγω τραυματισμού που υπέστη στα γυρίσματα μίας ταινίας στην Καραϊβική. 

Αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα δε μπορεί να ποζάρει για νέες λήψεις, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη υλικό προς δημοσίευση. Όπως αυτό που ακολουθεί και που προφανώς, κατάφερε να γίνει viral. 

"Ναι, θα μπορούσα να είμαι σε μία πισίνα με ένα ροζ φλαμίνγκο. Ή θα μπορούσα να είμαι αγκαλιά με τα σκυλάκια μου στο Blighty, τρώγοντας ένα σοκολατένιο πορτοκάλι Terry's, έτοιμη να παρακολουθήσω την τελευταία σεζόν του Ozark, εσείς αποφασίζετε", έγραψε στη λεζάντα που ενδεχομένως κανείς δε διάβασε, εστιάζοντας στη φωτογραφία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 190.000 θαυμαστές έκαναν like στην ανάρτηση αυτή, κατατάσσοντάς την δεύτερη σε δημοτικότητα μετά από μία άλλη φωτογραφία της, πάλι με μπικίνι που ξεπέρασε τις 203.000 likes την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

 

"Έβγαλα αυτήν τη φωτογραφία ενώ βρισκόμουν στα γυρίσματα του Christmas in the Caribbean - λίγο πριν στραμπουλήξω τον ανόητο αστράγαλό μου", αποκάλυψε στη λεζάντα της παραπάνω εικόνας. "Τώρα, ακόμα με πατερίτσες και ξαπλωμένη στον καναπέ, τρώω σοκολάτες και λυπάμαι τον εαυτό μου".

>Διάβασε ακόμη: Η εξήγηση πίσω από το αποκαλυπτικό Instagram της Elizabeth Hurley

Τα ρεκόρ στο Instagram

Μεταξύ μας, και τα δύο απέχουν πολύ από την πιο δημοφιλή ανάρτηση της Hurley το 2021, στην οποία φοράει μόνο ένα γούνινο παλτό και μισό μπικίνι από τη δική της σειρά με μαγιό.

Εκείνη η δημοσίευση συγκέντρωσε σχεδόν 315.000 likes - 250.000 από τα οποία σημειώθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες. Λογικά, αν συνεχίσει έτσι, δε θα αργήσει καθόλου να το συντρίψει και αυτό. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.