O Richard Williams έχει κάτι να πει για το χαστούκι του Will Smith

Ο άνθρωπος που υποδύθηκε ο Smith στο King Richard έχει κάτι να πει για το περιστατικό στα βραβεία Όσκαρ.

Για άλλη μία φορά, συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα για να συζητήσουμε το περίφημο χαστούκι (που εμένα πιο πολύ σε γροθιά μου έμοιασε) του Will Smith στον Chris Rock κατά την τελετή απονομής των Όσκαρ μετά από το άστοχο αστείο του δεύτερου για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Smith, Jada Pinkett-Smith. Στο μεταξύ μέχρι πρότινος, αντιδράσεις, απαντήσεις και σχόλια είχαμε διαβάσει και ακούσει σχεδόν από τους πάντες, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, γεγονός που κανονικά δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση διότι έτσι συμβαίνει συνήθως. Μία άποψη που περιμέναμε όμως και εν τέλει ακούστηκε, είναι αυτή του Richard Williams, του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Smith στην ταινία, τον οποίο μάλιστα επικαλέστηκε στον ευχαριστήριο λόγο του κατά την παραλαβή του όσκαρ του.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Williams μίλησε στο NBC News, μέσω του γιου του, Chavoita LeSane. "Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη", δήλωσε ο Williams. "Αλλά δεν αποδεχόμαστε κανέναν που χτυπάει κάποιον άλλο, εκτός αν πρόκειται για αυτοάμυνα".

H δημόσια συγγνώμη του Will Smith

Ας ελπίσουμε ότι, για το καλό της οικογένειας Williams -που παρεμπιπτόντως έχει περάσει μία ολόκληρη ζωή απαντώντας σε πράγματα για τα οποία δε θα έπρεπε να δίνουν απαντήσεις- αυτή είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να σχολιάσει το The Slap. Όσο για τον Will Smith, από την πλευρά του ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Ιδού τι είπε αν σου διέφυγαν τα λόγια του:

>Διάβασε ακόμη: Γιατί το CODA κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

"Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και ασυγχώρητη. Τα αστεία εις βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο σχετικά με την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του ανθρώπου που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει θέση για τη βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου