Η 'ποινή' του Will Smith για το χαστούκι στον Chris Rock στα Όσκαρ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου απεφάνθη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Γράφει: Esquire Editors 09 Απριλίου 2022

Η Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή βαριάς ποινής στον διάσημο ηθοποιό Will Smith για το χαστούκι στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Ειδικότερα, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον ηθοποιό την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι σχετικές εξηγήσεις

"Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ προοριζόταν να είναι μια γιορτή για όλους εκείνους στον χώρο μας που έκαναν απίστευτο έργο τη χρονιά που πέρασε", δήλωσαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας David Rubin και ο διευθύνων σύμβουλος Don Hudson. "Ωστόσο, αυτές οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε από τον κ. Smith επί σκηνής", υπογράμμισαν.

Ο 52χρονος αμερικανός ηθοποιός είχε χαστουκίσει τον παρουσιαστή Chris Rock επί σκηνής, στη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αντιδρώντας σε προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Ροκ για την εμφάνιση της συζύγου του.

Πέντε ημέρες μετά το επεισόδιο ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε "συγγνώμη" από τον Chris Rock, τους διοργανωτές των Όσκαρ, τους συναδέλφους του και τους θεατές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.