Βενετία Κύρου, πώς μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε μία διαφήμιση;
Η ιδιοκτήτρια του model & actors agency Happy People μας εισάγει στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης.
Η διαφήμιση έχει μεγάλη δυναμική αφού χρησιμοποιεί πρόσωπα, εικόνες και σύμβολα για να προωθήσει την εταιρεία και τα προϊόντα της με έξυπνο τρόπο. Οι διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και η Happy People της Βενετίας Κύρου με ένα roaster από commercial faces, actors και models που ανανεώνεται διαρκώς, είναι εδώ για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε νέο της πελάτη.
Η επιλογή των προσώπων
Η επιλογή των ατόμων που πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες γίνεται μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν εξειδεκευμένοι συνεργάτες μας, όπως οι Μάξιμος Καρράς, Βαγγέλης Σαλεύρης, Ελένη Κοττάρη, Σωτηρία Χαλικιοπούλου, Γεωργία Κοντογιάννη, Λίλα Αγγελακοπούλου, με επικεφαλής τον κ. Καρρά, Casting Director της Happy People. Ένας παραγωγός ή ένας Casting Director καθώς και όλη η ομάδα αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο θέλουν να πέτυχει. Ψάχνουν για κάποιον ο οποίος θα κάνει πραγματικότητα το σενάριο, την ιδέα, το ρόλο. H Happy People έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία και γνώση, είναι σε θέση να το πετύχει αυτό. Άλλωστε το motto της συνοψίζεται στη φράση "all ages, all faces”, που δεν είναι άλλο από το δίχως μεζούρα, ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας, απομακρυνόμενοι από το ευρωπαϊκό αυστήρο στυλ της απολυτότητας και συμμετρίας.
All people, happy
Είναι γεγονός πως στην εποχή που διανύουμε, το body positivity έχει επηρεάσει και τα social media, αποδοµώντας τα κανονιστικά πρότυπα ομορφιάς, προτρέποντας όλους μας να έχουμε µια θετική, απενοχοποιηµένη εικόνα για το σώμα μας και εν τέλει για τον εαυτό μας. Μια τέτοια οπτική διευρύνει και πάλι την αποδοχή όλων των σωματότυπων και των ανθρώπων ανεξαιρέτου φυλής, μεγέθους, φύλου, εμφάνισης και φυσικής ικανότητας. Είμαστε φυσιολογικοί και όμορφοι, όπως ακριβώς είμαστε.
Η συνέχεια στο WomanToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Για τον Κωνσταντίνο Αρδάμη, η πολυτέλεια είναι μια σύνθεση πραγμάτων
Η κληρονομιά δεν είναι βάρος, ούτε περιορισμός. Αντιθέτως, η δημιουργική προσέγγιση σε επίπεδο καινοτομίας και αναβάθμισης στο αντικείμενό μας, πάντοτε με σεβασμό στις διαχρονικές αξίες της Varangis, είναι ελευθερία.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις πουλώντας παλιές εγκυκλοπαίδειες
Αν έχεις παλιές εγκυκλοπαίδειες που πιάνουν χώρο στη βιβλιοθήκη, ίσως ήρθε η στιγμή να δεις την αξία τους αλλιώς. Κάποιες από αυτές έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΟι 10 καλύτερες πόλεις για ταξίδι με τους κολλητούς τα Χριστούγεννα
Ταξίδι με φίλους τις γιορτές; Δες 10 κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως που συνδυάζουν εμπειρίες, νυχτερινή ζωή και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤι απαντά ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε 22χρονο
Μήνυση κατέθεσε 22χρονος κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για καταγγελίες ανάρμοστης συμπεριφοράς. Η απάντηση του τραγουδιστή και οι εξελίξεις.
Μαρτυρίες για την απρόκλητη επίθεση του Νίκου Παππά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου
Μαρτυρίες δημοσιογράφων περιγράφουν ως απρόκλητη την επίθεση σε βάρος Έλληνα δημοσιογράφου στο Στρασβούργο, με τον Νίκο Παππά στο επίκεντρο και πολιτικές συνέπειες.
Αυτές τις γιορτές ανεβείτε στην κορυφή του ξενοδοχείου President
Γιορτάστε Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο PENTHOUSE 21