Οι νικητές των Tasty Awards 2022

Απονεμήθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου τα Tasty Awards στα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και το παρόν έδωσαν όλα τα βραβευόμενα εστιατόρια, εκπρόσωποι των media, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και το κοινό. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε η Νάντια Μπουλέ η οποία κέρδισε τους παρευρισκόμενους με τα εύστοχα σχόλια της και την κομψή της παρουσία.

Τα Tasty Awards, τα μοναδικά βραβεία εστίασης στην Ελλάδα που ψηφίζονται από το κοινό, δεν σταματούν να εξελίσσονται. Φέτος, πιο ανανεωμένος από ποτέ, ο θεσμός καθιέρωσε ένα νέο βραβείο, αυτό για το Δημοφιλέστερο Εστιατόριο της χρονιάς. Πρόκειται για το εστιατόριο εκείνο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία διαγωνιζόταν.

Κοινό συμπέρασμα της βραδιάς ήταν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τα εστιατόρια και την γαστρονομία, που σήμερα, μετά από ένα δύσκολο διάστημα για την εστίαση, επανακάμπτει εντυπωσιακά. Γεγονός που προκύπτει από τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία. Στο διάστημα των 4 μηνών που εξελισσόταν η online ψηφοφορία στο tasty-guide.gr καταγράφηκαν περισσότερες από 60.000 ψήφοι από το κοινό, ένα εξαιρετικά αισιόδοξο μήνυμα για ολόκληρη την εστίαση στην Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε cocktail στο φουαγιέ του Ιδρύματος Κακογιάννη όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συγχαρούν τους νικητές.

Οι νικητές των Tasty Awards 2022
Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη
Πάνος Ντάνος, δ
Θανάσης Βασίλαινας και Χριστιάνα Δαρμή του εστιατορίου Vassilenas που διακρίθηκε στην κατηγορία Creative Greeks
Πά
Πάνος Ντάνος, διευθυντής topgeargreece.gr, Ελένη Στασινοπούλου, εκδότρια Madame Figaro, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Σταυρούλα Διακουμή Deputy Commercial Director Ομίλου Αττικών Εκδόσεων
Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan, δημοφιλέστερου για το 2022 και Γιούλη Κορρέ
Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan, δημοφιλέστερου για το 2022 και Γιούλη Κορρέ
Γιούλη Αποστολίδη και Βάκης Κασβίκης με το βραβείο της κατηγορίας 100% Fish & Seafood για το εστιατόριο Αφρόψαρο
Γιούλη Αποστολίδη και Βάκης Κασβίκης με το βραβείο της κατηγορίας 100% Fish & Seafood για το εστιατόριο Αφρόψαρο
Χρήστος Ρήγας και Ίβα Ντίλο, με το βραβείο της κατηγορίας Fine Dining για το εστιατόριο CTC Urban Gastronomy
Χρήστος Ρήγας και Ίβα Ντίλο, με το βραβείο της κατηγορίας Fine Dining για το εστιατόριο CTC Urban Gastronomy
Πέτρος Πιτσιλής ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar που βραβεύθηκε στην κατηγορία Bar & Wine Restaurants
Πέτρος Πιτσιλής ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar που βραβεύθηκε στην κατηγορία Bar & Wine Restaurants
Στιγμιότυπο της απονομής των Tasty Awards 22 στο θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη
Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη
Ο Πάνος Φατούρος παραλαμβάνει το βραβείο του αγαπημένου Bar για το Baba Au Rum από τον Νίκο Σαραντάκη, ιδιοκτήτη της Sky Spirits
Ο Πάνος Φατούρος παραλαμβάνει το βραβείο του αγαπημένου Bar για το Baba Au Rum από τον Νίκο Σαραντάκη, ιδιοκτήτη της Sky Spirits
Ο Πάνος Πολίτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ovio με το Tasty Award για την κατηγορία The Italians. Το βραβείο παρέδωσε ο Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων
Ο Πάνος Πολίτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ovio με το Tasty Award για την κατηγορία The Italians. Το βραβείο παρέδωσε ο Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων
Η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας Metro Cash & Carry βραβεύει τον Θωμά Δούζη για το εστιατόριο Ergon House Agora νικητή στην κατηγορία Hotel Restaurants
Η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας Metro Cash & Carry βραβεύει τον Θωμά Δούζη για το εστιατόριο Ergon House Agora νικητή στην κατηγορία Hotel Restaurants
Η Κάλλια Καμπουρίδου και η ομάδα του It Restaurant βραβεύονται στην κατηγορία Casual Dining από τον Ηλία Λυμπέρη, Brand & Media manager Βίκος
Η Κάλλια Καμπουρίδου και η ομάδα του It Restaurant βραβεύονται στην κατηγορία Casual Dining από τον Ηλία Λυμπέρη, Brand & Media manager Βίκος
Ο Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan παραλαμβάνει το βραβείο για την κατηγορία Modern Creative από την Μαριάννα Παγαδάκη, Υπεύθυνη Marketing BAT
Ο Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan παραλαμβάνει το βραβείο για την κατηγορία Modern Creative από την Μαριάννα Παγαδάκη, Υπεύθυνη Marketing BAT
Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη
Το θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη
Νίκος Κοντόπουλος Εκδότης Tasty Guide Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, Χριστιάνα Δαρμή, υπεύθυνη επικοινωνίας εστιατορίου Vassilenas, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος
Νίκος Κοντόπουλος Εκδότης Tasty Guide Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, Χριστιάνα Δαρμή, υπεύθυνη επικοινωνίας εστιατορίου Vassilenas, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος
Ο Σπύρος Λιάκος και η σύζυγος του, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Basegrill που κέρδισε στην κατηγορία 100% Meat
Ο Σπύρος Λιάκος και η σύζυγος του, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Basegrill που κέρδισε στην κατηγορία 100% Meat
Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης του Αθηνοράματος, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων
Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκδότης του Αθηνοράματος, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων
Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
Νάντια Μπουλέ, παρουσιάστρια των Tasty Awards 22
Νάντια Μπουλέ, παρουσιάστρια των Tasty Awards 22
Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide, Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης Nolan, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος
Νίκος Κοντόπουλος, Εκδότης Tasty Guide, Κώστας Πισσιώτης ιδιοκτήτης Nolan, Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, Δημήτρης Νικολακόπουλος Chief Digital Officer Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης Αθηνοράματος

Το catering Μπεγνής είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού εμπνευσμένο από τις κατηγορίες των Tasty Awards που κέρδισε τα θετικά σχόλια όλων και βέβαια των παρευρισκόμενων chef και επιχειρηματιών της εστίασης. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Μαρία Παπιδάκη.

Αναλυτικά τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022 είναι:

  • Modern Creative: Nolan
  • Casual Dining: It Restaurant
  • Hotel Restaurants: Ergon House Agora
  • 100% Meat: Basegrill
  • 100% Fish & Seafood: Αφρόψαρο
  • Bar & Wine Restaurants: Balthazar
  • Creative Greeks: Vassilenas
  • The Italians: Ovio
  • Fine Dining: CTC Urban Gastronomy
  • Αγαπημένο Bar αναδείχθηκε το Baba Au Rum

Το δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 βράβευσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της γαστρονομίας για την ανάπτυξη της Αττικής και γενικότερα της χώρας. Ο κ. Πατούλης φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον των εστίασης σχολιάζοντας πολύ θετικά τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα Tasty Awards.

Δημοφιλέστερο εστιατόριο για το 2022 αναδείχθηκε το Nolan

 


Τα Tasty Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Χορηγοί των Tasty Awards 2022:

  • Βίκος
  • Βίκος Cola
  • Don Papa Rum
  • BAT Hellas
  • Metro Cash & Carry
 
 
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος