Το προφητικό όραμα του Will Smith πριν από το οσκαρικό χαστούκι

Σε συνέντευξη που προηγήθηκε των Όσκαρ, ο ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή "που είδε όλη του τη ζωή να καταστρέφεται".

Αφού χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock στη φετινή απονομή, η Ακαδημία απαγόρευσε στον Will Smith την είσοδο στα Όσκαρ για την επόμενη δεκαετία. Οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του είχαν επίσης ως αποτέλεσμα να "ακυρωθούν" πολλά από τα έργα του. Πριν από το χαστούκι και αν εξαιρέσουμε το όσκαρ α᾽αντρικού ρόλου, ο Smith βρισκόταν σε πραγματική φόρμα, έχοντας καταγράψει τη διαδικασία που ακολουθήσε για να χάσει βάρος στη σειρά του YouTube με τίτλο Best Shape of My Life και είχε δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά του, Will. 

Το ψυχότροπο όραμα

Περιέργως, ο Smith ενδέχεται να είχε προβλέψει τις επιπτώσεις της μοιραίας εκείνης βραδιάς προτού συμβεί το οτιδήποτε. Πριν από την απονομή των Όσκαρ, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του David Letterman για το Netflix, My Next Guest Needs No Introduction και αποκάλυψε τον φόβο του να χάσει όλα όσα έχει χτίσει. Το επεισόδιο μόλις κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα streaming και σε αυτό μιλά ανοιχτά για ένα ψυχότροπο όραμα που βίωσε αφού έκανε χρήση ayahuasca σε ταξίδι του στο Περού. Σύμφωνα με όσα είδε, τα χρήματα, η καριέρα και το σπίτι του είχαν κάνει φτερά.

>Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για τον Will Smith στα Όσκαρ 2022

"Δεν έχεις παραισθήσεις, είναι σαν οι δύο πραγματικότητες να είναι 100% παρούσες. Είναι εντελώς ξεχωριστές. Υπάρχει αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι σου και αυτό που συμβαίνει στο δωμάτιο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε να περιγράφει ένα συγκεκριμένο "ταξίδι" ως την "πιο κολασμένη ψυχολογική εμπειρία" της ζωής του: "Κάθομαι εκεί, και πάντα σκέφτεσαι, ίσως να μην ενεργοποιηθεί αυτή τη φορά. Οπότε πίνω, κάθομαι εκεί, και ξαφνικά αρχίζω να βλέπω όλα τα χρήματά μου να πετάνε μακριά και το σπίτι μου να πετάει μακριά και η καριέρα μου να χάνεται. Και προσπαθώ να αρπάξω τα λεφτά μου και την καριέρα μου. Όλη μου η ζωή καταστρέφεται... και ακούω μια φωνή να λέει, αυτή είναι η γ@#$#%# η ζωή".

Σε αυτή την παραίσθηση, ο Smith άκουγε την κόρη του, την τραγουδίστρια Willow Smith, να καλεί σε βοήθεια, και είπε στον Letterman ότι φαντάστηκε ότι άφησε όλες τις υλικές του ανησυχίες για να φτάσει σε εκείνη. "Όταν συνήλθα από αυτό, συνειδητοποίησα πως οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου, μπορώ να το χειριστώ", είπε. "Μπορώ να χειριστώ οποιοδήποτε άτομο χάνω, μπορώ να χειριστώ οτιδήποτε πάει στραβά στη ζωή μου, μπορώ να χειριστώ οτιδήποτε στο γάμο μου, μπορώ να χειριστώ οτιδήποτε έχει να μου προσφέρει αυτή η ζωή".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης