H κόρη του Charlie Sheen έκανε λογαριασμό στο OnlyFans

Γιατί ο ηθοποιός κατηγορεί την Denise Richards.

Γράφει: Esquire Editors 19 Ιουνίου 2022

Ένα οικογενειακό δράμα, θα έλεγε κανείς, πως βιώνει τις τελευταίες μέρες ο ταλαντούχος ηθοποιός Charlie Sheen. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια κάπως προκλητική απόφαση της 18χρόνης κόρη του να πουλήσει αισθησιακές φωτογραφίες της σε διαδικτυακή εφαρμογή, γνωστοποιώντας τα νέα μέσω των social media της.

Η νεαρή Sami Sheen αποφάσισε να εγγραφεί στην πλατφόρμα δημιουργίας και κοινοποίησης περιεχομένου OnlyFans, η οποία είναι ευρύτατα γνωστή για τις υπηρεσίες πορνό που παρέχει στους χρήστες, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και την φιλοξενία άλλους είδους υλικού από μουσικούς, personal trainers κ.α, με αντάλλαγμα την χρηματική πληρωμή. Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής.

Η Denise Richards στο στόχαστρο του Charlie Sheen

Η Sami δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όλο υποσχέσεις, έκανε τα αποκαλυπτήρια στους θαυμαστές της. Τα νέα, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον πατέρα της, ο οποίος όχι μόνο σχολίασε την απόφαση της κόρης του δημόσια, αλλά κατηγόρησε εμμέσως την μητέρα και πρώην σύζυγό του, Denise Richards, για την κατάσταση αυτή. "Αυτό δεν προέκυψε κάτω από την δική μου στέγη. Είναι 18 χρονών και τώρα μένει με τη μητέρα της" ανέφερε αρχικά στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, προσθέτοντας στη συνέχεια "Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής και δημιουργική αλλά και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της".

Η συνέχεια στο WomanToc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.