Πώς η Natalie Portman έγινε 'διπλή' ως Mighty Thor

Η οδηγία από την παραγωγή ήταν συγκεκριμένη: Να φουσκώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όταν οι σκηνοθέτες του Thor: Love and Thunder ζήτησαν από τη Natalie Portman να δυναμώσει για το ντεμπούτο της ως υπερήρωας, σίγουρα δεν περίμεναν ότι η ισραηλινοαμερικανίδα ηθοποιός θα τα κατάφερνε τόσο καλά, τόσο σύντομα. Επιστρέφοντας στη Marvel η 41χρονη μεταμορφώνεται σε Mighty Thor χάρη στις δυνάμεις του σφυριού του Thor. 

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο Variety, η Πόρτμαν χρειάστηκε να σταθεί σε μια ράμπα για να δει κατάματα τον συμπρωταγωνιστή της Chris Hemsworth. Για αυτό δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, όμως απέκτησε τους μύες που απαιτούνταν (κυρίως σε χέρια και ώμους) χάρη σε 10 μήνες σκληρής δουλειάς με γυμναστή.

 

Από τον Μαύρο Κύκνο, στον Thor

"Στον Μαύρο Κύκνο, μου ζητήθηκε να γίνω όσο πιο μικρή γίνεται", θυμήθηκε η ίδια. "Εδώ, μου ζητήθηκε να γίνω όσο το δυνατόν πιο μεγάλη. Αυτό είναι μια καταπληκτική πρόκληση -και επίσης μια κατάσταση του μυαλού ως γυναίκα". Επιπλέον, είναι ένα μεγάλο άλμα για κάποια που πάντα υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι δεν είναι η 16χρονη που μπήκε στη δουλειά ως κοριτσάκι.

> Διάβασε ακόμη: Στο trailer του Thor: Love and Thunder, ο Christian Bale είναι ο Gorr the God Butcher

Και αφού είδαν τα τρέιλερ της ταινίας (κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου), οι θαυμαστές σίγουρα παρατήρησαν τη νέα της σωματική διάπλαση. "Θα πάω να δω τη νέα ταινία Thor μόνο και μόνο για τα χέρια της Natalie Portman", έγραφαν ένα στο Twitter. "Αγάπη και Κεραυνός ... είναι αυτός μόνο ο τίτλος της ταινίας ή έτσι αποκαλεί ο Thor το αριστερό και το δεξί της χέρι της Natalie Portman;" αναρωτήθηκαν άλλοι. 

Η Portman δήλωσε στο USA Today ότι βρίσκει τις αντιδράσεις αστείες, αλλά η συμπρωταγωνίστριά της Tessa Thompson, που υποδύεται τη Valkyrie, πρόσθεσε ότι η απεικόνιση μιας τέτοιας δύναμης -ως γυναίκα- αποτελεί σημαντικό βήμα στην αναπαράσταση.

"Υπάρχει κάτι πολύ ενστικτώδες στο να βλέπεις μια γυναίκα απλά να φαίνεται πραγματικά δυνατή και μυώδης, και πώς ανατρέπει αυτές τις ιδέες γύρω από το φύλο και τις προσδοκίες των φύλων", δήλωσε η ίδια. Και ενώ η Portman έκανε τη δουλειά της για να παίξει το ρόλο, παραδέχτηκε ότι κάποια "κινηματογραφική μαγεία" τη βοήθησε επίσης να τα καταφέρει. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης