Η νύχτα που η Sandra Bullock τα είδε όλα

Όταν η σταρ του Hollywood κάλεσε έντρομη την αστυνομία κλεισμένη μέσα στην ντουλάπα της.

Γράφει: Esquire Editors 09 Ιουλίου 2023

Δεν είναι λίγες οι προσωπικότητες του Hollywood που έχουν παραδεχτεί πως η αναγνώριση που βιώνουν μέσα από το επάγγελμα τους πολλές φορές έχει σταθεί εμπόδιο στην ιδιωτική τους ζωή, καθώς σπάνια περνούν απαρατήρητοι ανάμεσα στο πλήθος. Συχνά, μάλιστα, η αγάπη του κόσμου μοιάζει ιδιαίτερα ενοχλητική όταν παραβιάζονται προσωπικές στιγμές για ένα χειρόγραφο αυτόγραφο ή μια selfie με τον αγαπημένο τους σταρ. Άλλες πάλι, μπορεί να γίνει έως και επικίνδυνη, όταν οι fans ξεπερνούν τα όρια του θαυμασμού και φτάνουν σε ακραίες εμμονές με το πρόσωπο τους. Οι τελευταίοι, οι λεγόμενοι stalkers, παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο τον εκάστοτε σταρ, ενώ δεν διστάζουν να του επιτεθούν δείχνοντας την "αγάπη" τους προς εκείνους.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης