Το ντεμπούτο της Suri Cruise στο Χόλιγουντ

Έχει να δει τον πατέρα της εδώ και 9 χρόνια ωστόσο έχει κληρονομήσει το ταλέντο του.

Γράφει: Esquire Editors 05 Αυγούστου 2022

Με γονείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ήταν φυσικό ότι η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes θα είχε κληρονομήσει καλλιτεχνικά γονίδια. Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η 16χρονη σήμερα Suri Cruise, αποκάλυψε ότι κόρη της συμμετέχει σε ταινία που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί η ίδια. Αν και δεν θα δούμε την έφηβη κόρη του Tom Cruise σε κάποιον ρόλο στην ρομαντική κομεντί Alone Together, θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε αφού θα τραγουδήσει μια διασκευή του "Blue Moon” στους τίτλους έναρξης του φιλμ.

Εξηγώντας την απόφαση να συμπεριλάβει τη Suri στo φιλμ η Katie είπε στο Yahoo! Entertainment: "Θέλω πάντα το υψηλότερο επίπεδο ταλέντου, γι’αυτό τη ρώτησα. Είναι πολύ, πολύ ταλαντούχα. Είπε ότι θα το έκανε και το ηχογράφησε, και την άφησα να κάνει τη δουλειά της” ανέφερε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: "Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκηνοθετώ γενικά”. Η Katie πρόσθεσε ότι το τραγούδι της Suri θα παρουσιαστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία της Rare Objects, την οποία γύρισε πέρυσι, και τόνισε ότι εκτός από αυτό, η κόρη της είναι απλά ένα 16χρονο παιδί που πηγαίνει στο γυμνάσιο.

Αποξενωμένη από τον πατέρα της εδώ και πολλά χρόνια

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και πιο συχνά τη Suri στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου ζει με τη μητέρα της. Η ίδια έχει μπει στην εφηβεία και η μητέρα της δήλωσε ότι η πανδημία τους έδωσε την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. 

Αυτό δεν ισχύει και για τον πατέρα της, τον διάσημο αστέρα του Χόλιγουντ Tom Cruise, ο οποίος είναι αποξενωμένος από την κόρη του εδώ και πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, ο Cruise είδε για τελευταία φορά την κόρη του το 2013 και έκτοτε δεν έχει καμία σχέση μαζί της. Ουσιαστικά η μικρή "πλήρωσε" το διαζύγιο των γονιών της που χώρισαν το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου, με την Holmes να αναλαμβάνει την κηδεμονία της κόρης τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sweetsuriholmes

Και παρά το γεγονός ότι, έχει το δικαίωμα να συναντά δέκα ημέρες τον μήνα την κόρη του, ο Tom Cruise επιλέγει να μην βλέπει το παιδί του, επειδή δεν ασπάζεται τη σαϊεντολογία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζουν από αυτή. Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί πατέρας και κόρη ήταν πριν από 9 χρόνια, το 2013.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Ως γνωστόν, ο διάσημος ηθοποιός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη σαϊεντολογία εδώ και δεκαετίες, από τότε που τον μύησε η πρώτη σύζυγος του, Mimi Rogers. Μετά το διαζύγιο του με τη Rogers, το 1990, παντρεύτηκε την Nicole Kidman, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Conor και την Isabela. Όταν χώρισαν, τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα τους, ο οποίος και συνέχισε να τα μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της σαϊεντολογίας.

Ωστόσο, τόσο το διαζύγιο με την Homes, η οποία αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την σαϊεντολογία, δεν ήταν και τόσο "βελούδινο". Μάλιστα της επέβαλε όρο να μην βγει δημοσίως με άλλον άνδρα για διάστημα 5 ετών μετά τον χωρισμό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise (@suricruise.sc)

Σήμερα, η Suri Cruise είναι 16 ετών και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της. Μεγαλώνοντας στη Νέα Υόρκη, έχει αποκτήσει και το αντίστοιχο στιλ, με κάθε της εμφάνιση να αποδεικνύει πως ακολουθεί πιστά τα βήματα της διάσημης μαμάς της.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.