Η μεγάλη μύτη μαρτυρά αυξημένα προσόντα, επιβεβαιώνει η επιστήμη

Μελέτη επιστημόνων από την Ιαπωνία αποδεικνύει βάσει στοιχείων αυτό που η πλειοψηφία σιγοψιθύριζε τόσο καιρό.

Μελέτη από Κιότο ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που ψιθυρίζαμε ακόμη και στα διαλείμματα του σχολείου σχετικά με τη συσχέτιση διάφορων μηκών του σώματός μας. Συγκεκριμένα, εκείνοι που πίστευαν ότι το μέγεθος της μύτης επηρεάζει και το μέγεθος του πέους, φαίνεται να βγαίνουν αληθινοί. Ερευνητές του Νομαρχιακού Ιατρικού Πανεπιστημίου του Κιότο, βρήκαν λοιπόν μια σημαντική συσχέτιση. 

> Διάβασε ακόμη: Πώς ο χρόνος επηρεάζει το πέος σου

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Basic and Clinical Andrology και οι ερευνητές της μελέτης διαπίστωσαν ότι οι άνδρες με μεγαλύτερη μύτη είχαν στύση τουλάχιστον 13,4 εκατοστών σε αντίθεση με εκείνους με μικρότερη μύτη που η στύση τους έφτανε τουλάχιστον τα 10,4 εκατοστά. 

Η ομάδα των ερευνητών κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα εξετάζοντας τα νεκρά πτώματα 126 ανδρών μέσα σε τρεις ημέρες από το θάνατό τους και μετρώντας διάφορα μέρη του σώματός τους. Αφού έλαβαν υπόψη ποικίλους παράγοντες όπως το ύψος, το βάρος και τις μετρήσεις του πέους (δεν υπήρξε καμία σχέση μεταξύ του μεγέθους των ποδιών και του μεγέθους του πέους πχ) οι συγγραφείς της μελέτης στη συνέχεια υπολόγισαν το μήκος της πιθανής στύσης κάθε πτώματος. Αυτό μετρήθηκε, όσο ανατριχιαστικό κι αν φαίνεται, τραβώντας το πέος προς τα πάνω μέχρι εκεί που έφτανε. Ελπίζουμε ότι χρησιμοποίησαν τουλάχιστον γάντια.

Το συμπέρασμα της μελέτης

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα: "Το γεγονός ότι το μέγεθος της μύτης σχετίζεται με το μήκος της στύσης δείχνει ότι το μήκος του πέους μπορεί να μην καθορίζεται από την ηλικία, το ύψος ή το σωματικό βάρος, αλλά έχει ήδη καθοριστεί από τη γέννηση. Αν και τα αποτελέσματά μας είναι άχρηστα για εγκληματολογικούς σκοπούς, η κατανόηση της διαδικασίας ανάπτυξης του πέους ή των χαρακτηριστικών του προσώπου μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την εξαγωγή των επιπέδων των ανδρογόνων του εμβρύου και την παρακολούθηση των λειτουργιών των ανδρικών γεννητικών οργάνων".

> Διάβασε ακόμη: Τα sex toys που κάθε άντρας χρειάζεται

Προς το παρόν, η μελέτη αυτή περιορίζεται σε ιαπωνικά πτώματα και απαιτείται περαιτέρω έρευνα. Αλλά, ίσως αυτή η μελέτη είναι η πρώτη που τονίζει ότι το πρόσωπό μας μπορεί να προδώσει περισσότερα από όσα νομίζουμε.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".