H νέα σύντροφος του Gerard Piqué

Η γνωριμία με την 23χρονη φοιτήτρια για επαγγελματικούς λόγους και ο έρωτας αμέσως μετά το διαζύγιο από την 45χρονη Σακίρα.

Γράφει: Esquire Editors 12 Αυγούστου 2022

Ο πρώην σύζυγος της Shakira, Gerard Piqué, 35 ετών, βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που εργάζεται για αυτόν - δύο μήνες μετά το διαζύγιο από τη Shakira. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο 35χρονος κορυφαίος ποδοσφαιριστής, μετά τον χωρισμό από την 45χρονη Shakira έχει νέα σύντροφο και μάλιστα 22 χρόνια νεότερη από τη Shakira.


 Ποια είναι η 23χρονη Clara Chia Marti

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γυναίκα που πήρε τη θέση της Shakira στην καρδιά του ποδοσφαιριστή είναι η 23χρονη Clara Chia Marti η οποία εργάζεται για τον 35χρονο αστέρα των γηπέδων από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του με τη Λατίνα σταρ, τον περασμένο Ιούνιο.

Μπορεί ο Gerard Piqué και η νέα του σύντροφος να είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό αλλά πολλοί αναρωτιούνται αν εκείνη έπαιξε ρόλο στην αυλαία του γάμου τους που μετρούσε 11 χρόνια και από τον οποίο απέκτησαν δύο γιους, τον Milan και τον Sasha.

Η Clara Chia Marti εργάζεται στην εταιρία Kosmos που ανήκει στον ποδοσφαιριστή. Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε στην The Sun: "Ο Gerard Piqué και η Clara είναι μαζί μήνες. Κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αλλά αυτοί που είναι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει. Τον βοηθούν να κρατήσει τη σχέση του διακριτική και έχουν εξαφανίσει την Clara από τους λογαριασμούς τους στα social media έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς να έχει φωτογραφίες της. Αυτό από μόνο του κάνει τους φίλους του να σκεφτούν ότι βλέπει τα πράγματα μαζί της σοβαρά".

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος