Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει ξανά το Santorini Experience

Πρόκειται για την απόλυτη αθλητική εμπειρία που επιστρέφει σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Γράφει: Esquire Editors 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η εταιρεία Βίκος,  στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών αθλητικών οργανώσεων και της συνεργασίας της με την ActiveMedia Group, συμμετέχει και φέτος στο Santorini Experience 2022, που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, ως χορηγός αθλητικού εξοπλισμού και φυσικού μεταλλικού νερού.

Το Santorini Experience είναι η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης και περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές περιοχές της Οίας, του Ημεροβιγλίου, των Φηρών, του Ακρωτηρίου και του Ηφαιστείου.

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει ξανά το Santorini Experience

Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του τμήματος Αθλητικού Τουρισμού της ActiveMedia Group και η συνεργασία της με την εταιρεία Βίκος έχει ξεκινήσει από το 2015.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν, ενυδατώνονται και δροσίζονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Δείτε την τέλεια παραλία με άμμο στην Αττική

Η τέλεια αμμουδιά υπάρχει στην Αττική και μάλιστα απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και ηλιοβασίλεμα που θυμίζει νησί.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αν έχεις κινητό Android, μην χρησιμοποιείς αυτόν τον browser

Αυτός ο browser σε κινητό Android μπορεί να φαίνεται ακίνδυνος, αλλά συλλέγει τεράστιες ποσότητες προσωπικών δεδομένων. Δες πώς να προστατευτείς με εναλλακτικούς browsers.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι CEO στον χώρο του αυτοκινήτου-δείτε τις αποδοχές τους

Η λίστα με τις απολαβές των κορυφαίων CEO στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ενδεικτική των στρατηγικών κατευθύνσεων των εταιρειών.

Γιατί η δύναμη στους πήχεις σου είναι μυστικό μακροζωΐας

Η δύναμη της λαβής είναι βασικός δείκτης υγείας και μακροζωίας. Μάθε πώς με απλές ασκήσεις για τους πήχεις μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να μειώσεις κινδύνους.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

O Neymar κληρονόμησε 1 δισ. ευρώ από κάποιον Βραζιλιάνο που δεν είχε συναντήσει ποτέ

Ένας Βραζιλιάνος επιχειρηματίας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Neymar φαίνεται πως άφησε σε εκείνον την περιουσία του. Η κληρονομιά αγγίζει το 1 δισ. ευρώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έχει φάει ξύλο και μαχαιριά, τον έχουν χτυπήσει αμάξι και λεωφορείο-ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραμένει ζωντανός

Για τους περισσότερους ηθοποιούς η δράση τελειώνει όταν κλείνουν οι κάμερες, για εκείνον όμως, συνεχίζεται και στην καθημερινότητά του. Κι ύστερα λένε για τις γάτες ότι είναι εφτάψυχες... Spoiler alert: Συμμετέχει στο cast του Wednesday.

Γραφει Νικη Κοντομηνα