Το 'κατηγορώ' της Shakira στον Pique

Η λατίνα superstar στην πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση χωρισμού από τον Gerard Pique.

Γράφει: Esquire Editors 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η είδηση του χωρισμού της Shakira με τον Gerard Pique προκάλεσε έκπληξη τόσο στους θαυμαστές του ζευγαριού, όσο και στην ίδια την τραγουδίστρια, η όποια πιθανότατα αγνοούσε την άπιστη πλευρά του συζύγου της. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει βρει (ξανά) τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης φοιτήτριας, Clara Chía Marti, με την οποία εμφανίστηκε δημόσια σε κοινή τους έξοδο, παρακούοντας τις "εντολές" της νόμιμης ακόμα συζύγου του, να λύσουν πρώτα τις οικογενειακές τους διαφορές και έπειτα ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του.

Την ίδια στιγμή, η superstar ποζάροντας άκρως σαγηνευτική ως cover girl του ισπανικού περιοδικού μόδας "Elle", δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προέκυψε έπειτα από πολλές θυσίες της ίδιας τόσο απέναντι στον σύζυγό της, όσο και στην οικογένεια τους.

Η πρώτη συνέντευξη της 

"Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Παρέμεινα ήσυχη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο" εξήγησε αρχικά η Shakira, περιγράφοντας πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού, καθώς παπαράτσι παρακολουθούν την κάθε της κίνηση διαρκώς, με την ίδια να πασχίζει να προστατεύσει τα παιδιά της.

Έπειτα από σχετική ερώτηση για την έκπληξη που της προκάλεσε ο "ξαφνικός" χωρισμός της αλλά και το πως αντιλαμβάνεται το τέλος αυτής της σχέσης, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πως "έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα" ώστε να εξασφαλίσει την οικογενειακή τους ευημερία.

"Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου. Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά τη ζωή ενός νομά. Είχα ζήσει ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Gerard και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Milan, τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών..."

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου