Έχουμε trailer για το Need For Speed Unbound

Νέο στιλ και αισθητική που παραπέμπει σε anime φέρνει το Need For Speed Unbound, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του διάσημο video game.

Γράφει: TopGear 07 Οκτωβρίου 2022

Ίσως μας έχεις παρεξηγήσει ότι το παίζουμε σοβαροί τύποι που ασχολούνται μόνο με video games όπως το Gran Turismo 7 που έχουν αναπτυγμένα physics και προσφέρουν άλλη αίσθηση, ή ακόμη ότι είμαστε μόνο για παιχνίδια manager, αλλά κάνεις λάθος γιατί μια ανατριχίλα την νιώσαμε όταν είδαμε το trailer του νέου Need For Speed Unbound. Και για διάφορους λόγους μάλιστα γιατί εκτός του ότι μοιάζει ενδιαφέρον παιχνίδι, είναι επίσης και μια μεγάλη επιστροφή έπειτα από καιρό, ιδιαιτέρως νοσταλγική για κάποιους. 

Αυτή η μορφή είναι πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ και πιο καρτουνίστικη από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Βέβαια, είναι ακριβές και απολύτως σωστό πως "Το Need For Speed θέτει νέα στάνταρ. Σπάει το καλούπι και ορίζει επαναστάσεις", όπως είπε ο Creative Director, Kieran Grimmins. Τα αυτοκίνητα έχουν δεχτεί μια neon περιποίηση ώστε να λαμπιρίζουν στα ψηφιακά φώτα του Lakeshore, της πόλης στην οποία λαμβάνει χώρα η δράση. Αντίστοιχα οι πρωταγωνιστές έχουν δεχτεί την απαραίτητη γραφιστική μετατροπή σε χαρακτήρες κόμικ και έτσι αν δεν μας έλεγαν οτι ο πρωταγωνιστής είναι ένας αληθινός ράπερ, ο A$AP Rocky, ούτε που θα το καταλαβαίναμε ως boomers, άσχετοι με την αμερικανική μουσική σκηνή των 20s, των 2020s εννοείται. 

Πρωταγωνίστρια η Mercedes 190E 

Από το trailer προκύπτει πως η Mercedes 190E, την οποία οδηγεί ο ράπερ, είναι το αυτοκίνητο που συγκεντρώνει πάνω του όλη την αγωνιστική δράση. Είναι πάντως σχεδόν κατακρεουργημένη από το ανελέητο tuning, αλλά αυτό ήταν ανέκαθεν το Need For Speed, το οποίο δεν το προτιμάς αν θέλεις να συγκρίνεις τις λεπτομέρειες στην οδηγική συμπεριφορά μιας BMW Z4 με μια Toyota Supra. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης