Neubria Quiz | "Πες μας τι χρειάζεσαι χωρίς να μας πεις τι χρειάζεσαι"

Μαζί με τη Neubria, ανακαλύπτουμε τις ανάγκες και ό,τι χρειάζεται αυτή την εποχή ο οργανισμός μας.

Γράφει: Esquire Editors 31 Οκτωβρίου 2022

Με τα απαιτητικά προγράμματα της σύγχρονης ζωής, τους γρήγορους ρυθμούς μιας καθημερινότητας που μας ξεπερνάει και την τελειομανία που χαρακτηρίζει όλους τους millennials, καταλήγουμε στο ότι δυστυχώς υπάρχουν ανάγκες του οργανισμού μας που ενδέχεται να παραμελούμε. Προκειμένου, λοιπόν, να μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές δραστηριότητες μας, αποφασίσαμε παρέα με τη NEUBRIA να ανακαλύψουμε αρχικά ποιες είναι οι "κρυμμένες" ανάγκες του οργανισμού μας και σε δεύτερη φάση το πώς θα τις "αντιμετωπίσουμε".

3 γυναίκες Vs σύγχρονη καθημερινότητα

Δύο δημοσιογράφοι και μία πολυάσχολη επαγγελματίας και μαμά απάντησαν σε ορισμένες ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων απέδειξαν τι είναι αυτό που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ αυτή την περίοδο και πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Αναμφίβολα, η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA που στοχεύει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού είναι αυτή που δίνει τη λύση. Με λίγα λόγια, τα συμπληρώματα αυτά που είναι ενισχυμένα με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες υγείας εύκολα και γρήγορα.

Τα αποτελέσματα του quiz:

1. Δήμητρα Ζαχοπούλου, Καθηγήτρια κλασικού χορού, Ιδρύτρια του Studio Barre 71 και της Barre Method, μαμά της Διώνης

Η ημέρα της ξεκινάει στις 06.00 το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ. Η Δήμητρα προσπαθεί με ζογκλερικά και επιδέξιες πιρουέτες - καθώς μην ξεχνάμε πως είναι μπαλαρίνα - να χωρέσει στο πρόγραμμά της τα μαθήματά της, τυχόν φωτογραφίσεις και διαφημιστικά, τα παιδικά πάρτι και τα playdates. Αναμφίβολα, θα ευχόταν οι ώρες της ημέρας να είναι περισσότερες από 24, αλλά και να μπορούσε μαγικά να θυμάται όλες τις εκκρεμότητες που περιλαμβάνουν οι απαιτητικές εβδομάδες της. Βάσει των απαντήσεών της, η Δήμητρα έδειξε πως αυτό που έχει ανάγκη είναι η καλύτερη μνήμη και οργάνωση στη ζωή της, έτσι έκανε τέλειο pairing με το NEUBRIA Memory.

NEUBRIA Memory: Πρόκειται για ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που επιθυμούν άμεση υποστήριξη της πνευματικής τους απόδοσης, όπως η Δήμητρα. Ειδικότερα, χάρη στο βοτανικό μείγμα "Clarity" που περιλαμβάνει συστατικά όπως Τζίνγκο Μπιλόμπα για βελτίωση της μνήμης, Ασβαγκάντα για καλύτερη απόδοση του εγκεφάλου, Κουρκουμά για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος, Φασκόμηλο για μείωση της ψυχικής κόπωσης και ενίσχυση της συγκέντρωσης, Συνένζυμο Q10 με αντιοξειδωτική δράση για εγρήγορση του εγκεφάλου, παρατηρείται βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής. Παράλληλα, το συμπλήρωμα περιέχει 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται το μυαλό και το σώμα καθημερινά, με σκοπό την καλή υγεία και τη γνωσιακή λειτουργία, αλλά και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η συνέχεια στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου