Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Best 92.6

Το Maestro, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος και όσα θέλεις να μάθεις για τον αγαπημένο δημιουργό.

Γράφει: Esquire Editors 03 Νοεμβρίου 2022

Με αφορμή το πολυαναμενόμενο Maestro, τη σαρωτική επιτυχία που έχουν ήδη σημειώσει τα δύο πρώτα επεισόδια αλλά και την επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα του δημιουργού της σειράς, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Best 92.6 και ο Κώστας Γιαννακίδης καλωσορίζουν τον αγαπημένο ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη για μία συνέντευξη εφ 'όλης της ύλης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων είναι γνωστός για την αδυναμία που έχει στη μουσική, καθώς και για την προσεκτική επιλογή των τραγουδιών που "ντύνουν" τις δουλειές του. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Best 92.6

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και για μία ολόκληρη ώρα - από τις 13:00 έως τις 14:00 - ο Χριστόφορος θα βρίσκεται στα studio του Best 92.6 απαντώτας στις ερωτήσεις του Κώστα Γιαννακίδη αλλά και των ακροατών, σχετικά με τη νέα τηλεοπτική του δουλειά, τις σειρές, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Γιαννακίδης

Συντονιστείτε και στείλτε τις ερωτήσεις σας μέσω των social media του Best την ώρα της εκπομπής.

www.best926.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης