Το καψόνι του Βασιλιά Καρόλου στην Kate Middleton

Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ως νέος μονάρχης.

Γράφει: Esquire Editors 24 Νοεμβρίου 2022

Όσο κι αν η Kate Middleton με τον βασιλιά Κάρολο έχουν άριστες σχέσεις - μην ξεχνάμε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας τον φωνάζει χαϊδευτικά παππού- ίσως η σύζυγος του πρίγκιπα William να μην είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την απόφαση του νέου μονάρχη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο βασιλιάς Κάρολος απαγόρευσε από τα μενού του Παλατιού το φουά γκρα και υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτό.

Όχι πια φουά γκρα στο Μπάκιγχαμ

Ειδικότερα, ο ίδιος είχε απαγορεύσει το συγκεκριμένο πιάτο από τις δικές του κατοικίες από το 2008, ωστόσο με το που ανέλαβε τη θέση του μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου επέκτεινε την εντολή σε όλα τα βασιλικά οικήματα. Αυτό σημαίνει πως φέτος τα Χριστούγεννα, το Κάστρο του Μπαλμόραλ, το Sandringham, το κάστρο του Windsor και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν θα έχουν στο μενού τους την επιλογή του φουά γκρα. 

Ο λόγος; Ο βασιλιάς Κάρολος είναι μεγάλος υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος και υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να εξακολουθεί να τρώει το συγκεκριμένο πιάτο, αφού η κτηνοτροφική διαδικασία είναι αρκετά βίαιη. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης