Η Kate Moss θυμάται τη γνωριμία της με τον Frank Sinatra

To 1995 το διάσημο μοντέλο συνάντησε τον θρυλικό τραγουδιστή -που γεννήθηκε σαν σήμερα- σε ένα μεγάλο πάρτι. Και έχασε την Γη κάποτε από τα πόδια της.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2022

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η Kate Moss ήταν στο απόγειο της καριέρας της. Το μικροκαμωμένο της ανάστημα και τα λεπτά, γατίσια χαρακτηριστικά της έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο μόντελινγκ, αλλάζοντας σε σημαντικό βαθμό του κανόνες του παιχνιδιού και ανοίγοντας την πόρτα στο "όνειρο" σε αρκετά κορίτσια σαν κι εκείνη.

Η γνωριμία της με τον Frank Sinatra

Μπορεί οι παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας και ο κόσμος να τα χάνει, βλέποντας την να περπατάει στον δρόμο, ωστόσο, και η ίδια φαίνεται πως είχε κάποτε το δικό της "celebrity crush" καθώς παραδέχθηκε πρόσφατα ότι είχε μείνει με το στόμα ανοικτό όταν γνώρισε έναν από τους διασημότερους τραγουδιστές στον κόσμο. Ο λόγος για τον μεγάλο Frank Sinatra, ο οποίος την πλησίασε και τη φλέρταρε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το περιστατικό συνέβη το 1995, σε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο η Kate είχε πάει συνοδευόμενη από το τότε αγόρι της, τον ηθοποιό Johnny Depp. Όπως περιγράφει η ίδια σε συνέντευξη της ο Sinatra την είδε από μακριά και βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει και να την φιλήσει μέσα στο πλήθος.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης