Ο Antonio Banderas ευγνωμονεί την καρδιακή προσβολή που υπέστη

Η ειλικρινής εξομολόγηση του ηθοποιού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη το 2017.

Γράφει: Esquire Editors 22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Antonio Banderas πριν από περίπου πέντε χρόνια αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτική του ζωή. Ήταν η χρονιά όπου ο 62χρονος αστέρας του Χόλιγουντ υπέστη καρδιακή προσβολή, με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του να ανησυχούν ιδιαίτερα για την υγεία του. Χωρίς να αποσυρθεί, ωστόσο, από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και από το λανσάρισμα του αρώματος που φέρει την υπογραφή του, ο Banderas επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση, αφήνοντας στο παρελθόν την περιπέτεια υγείας που πέρασε.


Τι ανέφερε ο ισπανός ηθοποιός

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο Ισπανός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη αυτή φάση της ζωής του, δηλώνοντας με ειλικρίνεια πως το έμφραγμα που πέρασε "ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην ζωή του", καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο. 

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης