Για να σου δώσει σημασία η Emily Ratajkowski, δε θέλει κόπο

...ούτε τρόπο γιατί στην ουσία δε χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα για να κεντρίσεις την προσοχή της.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 26 Ιανουαρίου 2023

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η Emily Ratajkowski μας ενημέρωνε ότι της αρέσουν οι αντικειμενικά άσχημοι άνδρες. Αυτήν την εβδομάδα αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένη ως προς τη μυρωδιά τους. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι δεν της αρέσουν τα ανδρικά αρώματα και ότι προτιμά να μυρίζει τον άνδρα, ακριβώς όπως είναι. 

Τι δήλωσε το supermodel

Η συγγραφέας του My Body μπορεί να είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Flowerbomb των Viktor and Rolf, αλλά όταν πρόκειται για ανδρικά αρώματα, προτιμά κάτι πιο φυσικό. "Θεέ μου. Οι άντρες. Πραγματικά δεν μου αρέσουν τα αρώματα στους άνδρες", δήλωσε η Ratajkowski σε πρόσφατη συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι λατρεύει τις φερομόνες. "Μου αρέσει να μυρίζουν όπως ο εαυτός τους", συνέχισε. "Το λέω αυτό και ίσως ζήσω για να το μετανιώσω, αλλά μου αρέσει η μυρωδιά. Μου αρέσουν οι φερομόνες. Μου αρέσει να παίρνω μια αίσθηση κάποιου με βάση τη μυρωδιά του."

Η ζωή μετά το διαζύγιο

Όπως επισημαίνει η New York Post, η Ratajkowski έχει εμφανιστεί με πολλούς πιθανούς μνηστήρες από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον παραγωγό του Uncut Gems, Sebastian Bear-McClard, μεταξύ των οποίων ο καλλιτέχνης Jack Greer, ο Eli Bronfman, ο DJ Orazio Rispo και φυσικά ο Pete Davidson.

Αλλά το τελευταίο της φλερτ φημολογείται ότι είναι ο Eric Andre, ο κωμικός και παρουσιαστής του Adult Swim's The Eric Andre Show. Πρόσφατα ο Andre άφησε μια καρδιά κάτω από ένα ποστ της στο Instagram, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις φήμες.  Δεν ξέρουμε αν ο Andre αποφεύγει τα αρώματα, αλλά αν θέλει να έχει ελπίδες με την Ratajkowski θα πρέπει μάλλον να αφήσει τις φερομόνες του, να κάνουν τη δουλειά τους. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.