Celebrating 30 years, 'Creating the Future' Tempo OMD Hellas

Η εκδήλωση της Tempo OMD Ηellas, για τον εορτασμό των 30 ετών επιτυχημένης πορείας πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Γράφει: Esquire Editors 20 Μαρτίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στην κατάμεστη Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στo Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η εκδήλωση της Tempo OMD Ηellas, για τον εορτασμό των 30 ετών επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Celebrating 30 years, 'Creating the Future' Tempo OMD Hellas

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 εκλεκτοί καλεσμένοι, διακεκριμένα στελέχη διαφημιζόμενων εταιριών, εκπρόσωποι των Media αλλά και το προσωπικό και η διοίκηση της Tempo OMD.

Παρουσιάστηκαν οι σημαντικές στιγμές του παρελθόντος της εταιρείας, οι στόχοι και το όραμα για το μέλλον, ενώ σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλυσαν το πώς θα είναι το μέλλον για τις επιχειρήσεις που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν αλλά και τις αλλαγές που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην οργάνωση και λειτουργία των εταιριών, με νέους αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους για τον ανθρώπινο παράγοντα.

tempo

Την εκδήλωση τίμησαν με τους χαιρετισμούς τους ο Guy Marks – CEO EMEA Omnicom Media Group, ο Peter Poelzlbauer – CFO EMEA & Asia Pacific Omnicom Media Group καθώς και ο Μανόλης Παπαπολύζος – Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου TEMPO OMD.

Ο CEO της Tempo OMD Νίκος Σύμπουρας δήλωσε: "Είμαι ευγνώμων προς τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας, γιατί αυτοί δίνουν νόημα και περιεχόμενο σε αυτό που είμαστε. Και ταυτόχρονα αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε την καθημερινή, σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε οι πιο στρατηγικοί εταίροι για τις μάρκες που υπηρετούμε, με καινοτομία, τεχνολογία, δημιουργικότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.”

tempo

Ο COO & CFO της Tempo OMD Σάββας Νικολάου δήλωσε: "Κοιτώντας πίσω τα 30 αυτά χρόνια που πέρασαν, νιώθω χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για αυτό που δημιουργήσαμε όσοι έχουμε συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. Μια εταιρία πρότυπο, ηγέτη της αγοράς, με υπηρεσίες που η ποιότητά τους και το εύρος τους αναγνωρίζονται από τους πελάτες μας αλλά και από τους μεγαλύτερους οίκους αξιολόγησης, με αξιοπιστία και ήθος στον τρόπο που λειτουργεί στην αγορά, και με μέλλον που μόνο λαμπρό θα είναι!”

Η εκδήλωση "Creating the Future" ολοκληρώθηκε με μια καθηλωτική ματιά προς το μέλλον με τη μουσική εκτέλεση στο πιάνο του μοναδικού ταλέντου, ηλικίας μόλις 10 ετών, Στέλιου Κερασίδη. Είναι ο νεότερος σολίστ που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας μουσικός που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ξέρουμε πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα

Ψάξαμε την αγορά για εσένα και έτσι σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος