Σεμινάρια ευτυχίας από τη Φινλανδία

Η Φινλανδία κατέκτησε ξανά, για έκτη συνεχή φορά, τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο.

Γράφει: Esquire Editors 23 Μαρτίου 2023

Η Φινλανδία αναρριχήθηκε στην κορυφή της "Παγκόσμιας Έκθεσης Ευτυχίας του 2023" που δημοσιοποιείται από το Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών κάθε χρόνο από το 2012 και μετρά παράγοντες όπως το εισόδημα, η ψυχική και σωματική υγεία και η κοινωνική γενναιοφροσύνη.

Σύμφωνα με την έκθεση, "η Φινλανδία συνεχίζει να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, για έκτη συνεχή χρονιά, με τη βαθμολογία μακράν μεγαλύτερη από όλες τις άλλες χώρες". Όμως, δεν υπάρχει εθνικό μυστικό πίσω από την φινλανδική ευτυχία, λέει η Χέλι Χιμένεζ, διευθύντρια της κυβερνητικής οργάνωσης Business Finland. "Αντ’αυτού είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται" λέει.

Προς επίρρωσιν, η χώρα προσφέρει δωρεάν ταξίδια στη χώρα για τετραήμερα σεμινάρια φινλανδικής φιλοσοφίας και ισορροπίας ζωής.

"Το Σεμινάριο ευτυχίας"

Κάπως έτσι, τα πρώτα "Σεμινάρια Ευτυχίας" της Φινλανδίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου στο θέρετρο Κούρου, ένα ησυχαστήριο στις όχθες μιας λίμνης στα νότια της χώρας.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης