Αμαρτίες γονέων Elon Musk και Grimes παιδεύουσι τέκνον

Οι δυο τους αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα της κόρης τους, λες και δεν ήταν ήδη δύσκολο.

Γράφει: Esquire Editors 29 Μαρτίου 2023

Η Grimes και ο Elon Musk είχαν καλωσορίσει το δεύτερο παιδί τους πριν ένα χρόνο και είχαν ανακοινώσει ότι το όνομά της είναι Exa Dark Siderael Musk. Πλέον, όμως, αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά της και να το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο.

Η ανάρτηση της σταρ στο Twitter

Η τραγουδίστρια και ο δισεκατομμυριούχος που έχουν ακόμα ένα παιδί, τον 2χρονο X AE A-12, τον οποίο αποκαλούν 'Χ', αποφάσισαν να φωνάζουν την κόρη τους απλά Y, δηλαδή όπως έγραψε η σταρ στο Twitter: "Είναι Y τώρα, ή 'why' απλά ?, αλλά η κυβέρνηση δεν το αναγνωρίζει αυτό. Περιέργεια, η αιώνια ερώτηση”, πρόσθεσε εξηγώντας γιατί θέλησε να φωνάζει το παιδί της "ερωτηματικό”.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ξέρουμε πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα

Ψάξαμε την αγορά για εσένα και έτσι σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης