Η Zara Home παρουσιάζει τη νέα της σειρά, Editions

Όπως ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο, Editions της Zara Home είναι μια κολεξιόν που θυμίζει αισθήσεις, ιστορίες και τοπία.

Γράφει: Esquire Editors 20 Απριλίου 2023

Αποτελούμενη από επιλεγμένα κομμάτια με χρόνο και υπομονή, η "Editions" της Zara Home είναι χρώμα, αναμνήσεις, τοπία και αντικείμενα που προκύπτουν από την ευχαρίστηση και την περιπέτεια του ταξιδιού.

Η αναζήτηση της μνήμης, της απλότητας και της ομορφιάς, έχει επαναπροσδιορίσει το σχεδιασμό των προϊόντων από μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, σε μια φωτεινή χρωματική παλέτα που προσκαλεί στο καλοκαίρι και στην ξεκούραση.

Η Zara Home παρουσιάζει τη νέα της σειρά, Editions

Κυριαρχούν τα υλικά και οι φυσικές φόρμες: φρούτα, ζώα και λουλούδια σε συνδυασμό με χρωματιστές ρίγες, απλή γεωμετρία και χαρούμενα patterns . Υπάρχουν κουβερλί από patchwork, κουβέρτες με κεντημένα σχέδια σε crochet, πλεκτές καρέκλες, ποτήρια από βοριοπυριτικό γυαλί με εφαρμογές στο χέρι ή ζωγραφισμένα κεραμικά.

Zara Home

Όπως ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο, Editions είναι μια κολεξιόν που θυμίζει αισθήσεις, ιστορίες και τοπία. Ανάμεικτα αντικείμενα που συλλέγουμε στην πορεία και μας συνοδεύουν, με τα οποία γεμίζουμε το σπίτι μας με εμπειρίες και συναισθήματα.

Η φωτογραφία είναι των αδερφών Durimel στο μικρό νησί Παντελερία της Σικελίας, Ιταλία, μια μεσογειακή ακτή γεμάτη φως και ζεστασιά λίγα μίλια μακριά από την Τυνησία, όπου μοιράσαμε υφάσματα, κεραμικά, καλάθια, σερβίτσια, διακοσμητικά αξεσουάρ και έπιπλα στα οποία επιστρέφεις συνέχεια.

Συντελεστές

  • Φωτογραφία: Durimel
  • Βίντεο: Grégoire Dyer
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια: Benjamin Grillon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος