Το σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι είναι το κάτι άλλο

Η κάμερα της adidas εισχώρησε στο "φτωχικό" του διεθνή τενίστα στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποκτήσει με το Παρίσι και τη Γαλλία μία σχέση αγάπης. Εκεί γνώρισε τον δάσκαλό του Patrick Mouratoglou, ενώ στα γήπεδα του Roland Garros μπόρεσε να γράψει ιστορία. Στο παρισινό χωμάτινο τερέν έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Grand Slam και φέτος βρίσκεται ξανά εκεί με σκοπό να το επαναλάβει. 

Από όταν επισκέφθηκε πρώτη φορά το Παρίσι, έχουν περάσει χρόνια, όμως ο Τσιτσιπάς δείχνει να το λατρεύει κάθε φορά και περισσότερο. Για αυτό φροντίζει πάντα να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του στη γαλλική πρωτεύουσα. Τόσο μέσα στο court, όσο και έξω από αυτό. 

Διαβάστε Επίσης

Φέτος, βρίσκεται ήδη στον τρίτο γύρο του Roland Garros, καθώς πριν λίγο επικράτησε με 3-0 σετ του Carballes Baena και λίγο πριν ριχθεί στη μάχη για τους σπουδαιότερους αγώνες του, άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της Adidas και είδαμε για πρώτη φορά που ζει, όταν αγωνίζεται στο φημισμένο Grand Slam. 

Το βίντεο που ανέβασε η adidas στο TikTok

Στην είσοδο του σπιτιού του Τσιτσιπά συναντάμε ένα... τραπέζι πινγκ πονγκ για να χαλαρώνει μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει η μεγάλη συλλογή του από παπούτσια. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία. Στο σπίτι υπάρχει επίσης ένας πίνακας με τον έλληνα παππού του που ήταν επίσης τενίστας, ενώ η κάμερα έφτασε μέχρι και την τραπεζαρία, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς την έδιωξε με γέλια, για να μην αποκαλύψει στους αντιπάλους του, τη διατροφή του πριν από τα παιχνίδια. 

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Elon Musk, τώρα και κατάσκοπος των ΗΠΑ;

Το μυστηριώδες έργο του Elon Musk και της Space X για την αμερικανική κυβέρνηση κοστίζει δισεκατομμύρια και ενοχλεί -προφανώς- Ρωσία και Κίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης