Σαν άλλη Barbie, η Paris Hilton κάνει διακοπές στην Ελλάδα φορώντας το ροζ μπικίνι της
Μετά από αυτό, απαιτούμε η Paris Hilton να παίξει στην επόμενη ταινία Barbie.
Μετά την Izabel Goulart, που με την παρουσία της προκάλεσε μία μικρή αναστάτωση στη Μύκονο, στη χώρα μας βρέθηκε και η Paris Hilton για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Carter Reum. Η χρυσή κληρονόμος ταξίδεψε στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στις Σπέτσες και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, δεν πρέπει να πέρασε και πολύ άσχημα.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, η Paris Hilton και ο σύζυγός της δεν παρέλειψαν να κάνουν tour με το σκάφος τους στα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Η ίδια, φανερά επηρεασμένη από την πολυσυζητημένη ταινία Barbie, το "έζησε" και εκείνη σαν την εμβληματική κούκλα, ποζάροντας στον φακό , φορώντας ένα ροζ μπικίνι, τα ψηλοτάκουνά της και ένα ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου.
"Bikini Barbie" έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι της.
Κοιτώντας τα στιγμιότυπα της Paris Hilton από το σκάφος της, δεν μπορούμε παρά να παραδεχθούμε πως μία θέση στο καστ της ταινίας Barbie της άξιζε δικαιωματικά. Mattel, κράτα σημειώσεις για την επόμενη ταινία.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η πρώτη φορά που κάτι δεν λειτουργεί στο σεξ-και πώς να το αντιμετωπίσεις
Μια ειλικρινής ματιά στις στιγμές που το σεξ δεν λειτουργεί, πώς τις διαχειρίζεται ένας άντρας και γιατί μια κακή βραδιά δεν σε ορίζει.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΟ Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει κάτι να πει για τον 'μεγαλύτερο influencer᾽
Ποιος είναι ο πιο επιδραστικός άνθρωπος που υπήρξε ποτέ; Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει τη δική του απάντηση και την εξηγεί συνδέοντας τη σύγχρονη κουλτούρα των σόσιαλ μίντια με τη θρησκεία.
Ποιες πληροφορίες δεν πρέπει με τίποτα να αποκαλύψεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Δες ποια στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι με AI, σύμφωνα με ειδικούς.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤελικά μπορεί να σε ξεκουράσει ένα power nap-Τι αποκαλύπτει η επιστήμη
Ο σύντομος υπνάκος που πολλοί θεωρούν πιο αποτελεσματικό από τον βραδινό ύπνο. Πόση διάρκεια έχει και τι λένε οι ειδικοί για τα οφέλη του.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτά είναι τα μυστικά του Stephen King για να μένει fit στα 78
Μια ματιά στην καθημερινότητα και τη φιλοσοφία του Stephen King, που βασίζεται στην πειθαρχία, τη συνέπεια και τη δημιουργική ρουτίνα.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΣοκαριστικό τροχαίο στην Καλιφόρνια-Νεκρός ο συνδημιουργός του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα
Ο Βινς Ζαμπέλα, μία από τις σημαντικότερες μορφές της βιομηχανίας videogames και συνδημιουργός του Call of Duty, πέθανε σε τροχαίο στη Καλιφόρνια.
