Ο Mark Zuckerberg καλεί τον Elon Musk "να σοβαρευτεί"

Το σίριαλ μεταξύ Mark Zuckerberg και Elon Musk συνεχίζεται.

Όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχθούμε, φαίνεται πως δε θα δούμε σύντομα μία μάχη μεταξύ του Mark Zuckerberg και του Elon Musk, όπως μας έχουν "τάξει" τόσες και τόσες φορές. Πράγματι, η ιδέα του battle στο Κολοσσαίο μοιάζει πιο μακρινή από ποτέ- ειδικά μετά την πρόσφατη ανάρτηση του CEO της Meta.

Μέσω της πλατφόρμας του, Threads, ο Zuckerberg έστειλε το μήνυμά του στον Musk, προειδοποιώντας πως αν εκείνος δε σοβαρευτεί δεν πρόκειται να υπάρξει αυτή η περιβόητη πάλη μεταξύ τους.

"Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Elon δεν είναι σοβαρός και ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε", έγραψε ο Zuckerberg. "Πρόσφερα ένα πραγματικό ραντεβού. Ο [πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship] Dana White προσφέρθηκε να κάνει έναν νόμιμο διαγωνισμό για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Elon δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και τώρα ζητάει να κάνουμε έναν γύρο προπόνησης στην πίσω αυλή μου αντ' αυτού. 

"Αν ο Elon σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, καιρός να προχωρήσουμε. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά".

Εντωμεταξύ, ο Musk μοιράστηκε screenshots από μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Zuckerberg, επιβεβαιώνοντας ότι όντως ζήτησε έναν αγώνα εξάσκησης στο σπίτι του τελευταίου. Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν αρχικά από τον συγγραφέα Walter Isaacson, αφού φέρεται να του τα έστειλε ο Musk, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκαν από τον CEO της Tesla.

"Θα είμαι στο Palo Alto τη Δευτέρα", είπε μεταξύ άλλων ο Musk. "Ας παλέψουμε στο δικό σου Οκτάγωνο. Δεν έχω κάνει πολλές προπονήσεις, εκτός από έναν σύντομο αγώνα με τον [επιστήμονα πληροφορικής και μαύρη ζώνη βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου] Lex Fridman σήμερα. Αν και το θεωρώ πολύ απίθανο, δεδομένης της διαφοράς στο μέγεθός μας, ίσως είσαι ένας σύγχρονος Bruce Lee και με κάποιον τρόπο θα κερδίσεις".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος