Η Melia Kreiling, ambassador των Beauty Stars with Attitude 2024, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για την Madame Figaro

Η Melia Kreiling είναι το cover girl του τεύχους Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την 1/2.

Γράφει: Esquire Editors 01 Φεβρουαρίου 2024

Melia Kreiling είναι η ambassador του αγαπημένου θεσμού ομορφιάς Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro που φέτος επιστρέφει για να υμνήσει την ομορφιά στην πιο γενναία εκδοχή της. Η ταλαντούχα ηθοποιός με τη διεθνή καριέρα φωτογραφίζεται αποκλειστικά για την Madame Figaro και μιλά για τη σημασία του μηνύματος της "γενναίας ομορφιάς". 

Από τη Σοφία του Emily in Paris ως την Αμαντίν του Mammals και τη Μάρμω των Πανθέων η απόσταση μοιάζει να είναι τόσο μεγάλη, που μόνο μια αληθινά ταλαντούχα ηθοποιός θα μπορούσε να μεταπηδήσει από τη μια ηρωίδα στην άλλη με ευκολία.

Κι αυτό είναι ένα μόνο από τα χαρίσματα της Melia Kreiling, που, μαζί με την ευστροφία, το χιούμορ, το πάθος της για ό,τι αναλαμβάνει και την "προσγειωμένη" ανεπιτήδευτη ομορφιά της, την καθιστούν ιδανική για να ενσαρκώσει το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης των Beauty Stars with Attitude της Madame Figaro. It' s time to #CeleBRAVEBEAUTY! 

Η Melia Kreiling, ambassador των Beauty Stars with Attitude 2024, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για την Madame Figaro

Είσαι η ambassador των Beauty Stars with Attitude. Ποια είναι η σχέση σου με τον χώρο της ομορφιάς και πότε νιώθεις αληθινά όμορφη;

Χαίρομαι που εκπροσωπώ αυτό τον θεσμό φέτος, κυρίως επειδή εστιάζει στη γενναία ομορφιά, όπως φαίνεται και στο hashtag #celeBraveBeauty. Η μοναδικότητα του καθενός είναι ο πιο γενναίος τρόπος να εκφράζεσαι. Τότε είναι που νιώθω πιο όμορφη: όταν πορεύομαι με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, δηλαδή με attitude, χωρίς να απολογούμαι για το ποια είμαι και τι αναζητώ. Κατά τα άλλα, φροντίζω να επιλέγω προϊόντα καλής ποιότητας και, επιπλέον, χαίρομαι που βλέπω ολοένα και περισσότερα brands να παράγουν προϊόντα που ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα και σώματα, στις ανάγκες όλων μας.

Τι σημαίνει για σένα "beauty with attitude";

Έχει να κάνει με το να εκπέμπουμε ομορφιά με τρόπο που μας εκφράζει, χωρίς άγχος για το τι θα πει ο περίγυρος. Τα trends έρχονται και πάνε, όπως είναι φυσικό, και ο καθένας επιλέγει τι του ταιριάζει, τι τον ανανεώνει, τι συνδυάζει το πώς νιώθει πραγματικά με το πώς παρουσιάζεται στον κόσμο. Beauty with attitude για μένα σημαίνει να χαίρεσαι την ομορφιά, να μην τη φοβάσαι. Είναι να δείχνεις με θάρρος όλη την ομορφιά της ψυχής σου.

ΜΕΛΙΑ

Υπάρχει κάποια γυναίκα την οποία θεωρείς πρότυπο ομορφιάς;

Είναι πολλές οι γυναίκες που θαυμάζω για την ομορφιά τους, για διαφορετικούς λόγους. Θαυμάζω την Audrey Hepburn, που πάντα πρόσεχε την εμφάνισή της, αλλά μεγαλώνοντας αγκάλιαζε και την ηλικία της. Θαυμάζω την Tina Turner, που η ομορφιά της εκτοξευόταν επί σκηνής μαζί με το ταλέντο της. Θαυμάζω πάντα τα νέα κορίτσια που αντιδρούν στις τάσεις γιατί ακόμα ψάχνονται – και έτσι πρέπει. Θαυμάζω την Jane Fonda, που δεν το βάζει κάτω ούτε στο πώς δείχνει ούτε στο πώς εργάζεται ούτε σε αυτά για τα οποία αγωνίζεται κοινωνικά (ακόμα και τώρα, στα 86 της, έμπαινε φυλακή κάθε Παρασκευή επειδή έστηνε διαμαρτυρίες για την κλιματική αλλαγή έξω από τον Λευκό Οίκο).

Θαυμάζω τη φίλη μου που έχει πάθει αλωπεκία και πέρασε μεγάλη στενοχώρια, αλλά βάζει ένα ωραίο κραγιόν για να της φτιάξει η διάθεση και παλεύει να νιώθει δυνατή και όμορφη. Θαυμάζω την Pamela Anderson, που ύστερα από δεκαετίες ως sex symbol τώρα κάνει εμφανίσεις εντελώς άβαφη, με τις ρυτίδες της και τις πανάδες της. Θαυμάζω τις γυναίκες που επιτρέπουν να λάμψει η ψυχή τους. Αν θα τις έλεγα πρότυπα, όμως; Μου αρέσει να εμπνέομαι από την ομορφιά των άλλων, αλλά να ορίζω εγώ τη δική μου.

ΜΕΛΙΑ

Υπάρχει κάποια συμβουλή ομορφιάς που εφαρμόζεις πιστά;

Η "ενυδάτωση" είναι η λέξη-κλειδί. Πάντα αγοράζω μια καλή ενυδατική, γιατί τα τελευταία χρόνια έχω βγάλει ροδόχρου νόσο στα μάγουλα που χρειάζεται φροντίδα. Και ηρεμία. Την ηρεμία δυστυχώς δεν την πουλάνε σε όμορφο βαζάκι... Τουλάχιστον όχι ακόμα!

ΜΕΛΙΑ

Φωτογραφίες: Θανάσης Κρίκης (10ΑΜ)
Styling: Γιώτα Διονυσοπούλου, Μπέττυ Πετκόγλου
Μακιγιάζ-Μαλλιά: Χαρά Παπανικολάου (10ΑΜ)
Βοηθός φωτογράφου: Μάριος Καζάκος

Μπες στο beautystars.madamefigaro.gr και ψήφισε τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Madame Figaro που κυκλοφορεί 1η Φεβρουαρίου. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας